Mi az oka, hogy a terhesség miatt megnőnek a mellek? Utána úgy is maradnak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 20:26
1/13 anonim válasza:
Hormonális változás. És sajnos nem, szoptatás után nem maradanak már olyan szép nagyok...
2/13 A kérdező kommentje:
Én nem bánnám, ha nem nőnének, mert pont elégedett vagyok a méretükkel :)
2014. jún. 22. 20:32
3/13 anonim válasza:
Huhh, pedig van akinek 2-3 mértet is megnő...
4/13 anonim válasza:
Én 34 hetes kismama vagyok, nekem viszont az amúgy is extramini melleim egy milit nem nőttek... :/ :)
Szóval nem törvényszerű, hogy mindenkinek nagyobb lesz...
5/13 anonim válasza:
Mert nem nő, hanem duzzad. Ezért nem marad akkora, ezt pedig a hormonok okozzák.
6/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, ismerek valakit, aki már régóta nem szoptat, és neki nagyobbak maradtak a mellei. Akkor néhány nőnek úgy marad?
2014. jún. 22. 20:53
7/13 anonim válasza:
Én is meg voltam elégedve a méreteimmel mégis, a 75B-ből 90C lett és még csak a 29. hétben vagyok. Remélem már nem nőnek tovább.
8/13 anonim válasza:
Nekem a terhesség alatt semmit nem változott a mellem. A szoptatásnál kb. két méretet nőtt, azután visszaállt az eredeti méretre.
9/13 anonim válasza:
75D voltam terhesség előtt. Most 18. hetes vagyok és már pici a melltartóm, kényelmetlen. Nem szeretném ha sokat nőnének, mert igy is nagyok voltak az alkatomhoz.
10/13 anonim válasza:
5 hetes kismama vagyok és már egy méretet nőtt a mellem.Úristen,mekkora lesz,mire megszülök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!