4/11 anonim válasza:
Ha nem mondod, nem is gondolnám hogy terhes vagy! Szeretnek ilyen lapos hasat:)
12 hét lány?
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Ha majd nagyon nem akar jönni több válasz, akkor elárulom. :)
2014. jún. 22. 09:11
7/11 anonim válasza:
Hi-hi én is ilyen voltam, kb 16 hetesen...most meg mint egy kis "görögdinnye-hasam" van...persze 35 hetes vagyok!
8/11 anonim válasza:
4es hol látod ezt a pocakot te laposnak??:D ha első baba akkor 20 hetes lehetsz! De most már elárulhatod !:)
9/11 A kérdező kommentje:
Oké, elárulom. :)
Ketten is pontosan eltaláltátok, 18 hetes vagyok, első baba, és kislány lesz. Köszi mindenkinek, aki válaszolt. :)
2014. jún. 22. 12:54
10/11 anonim válasza:
Én voltam az egyik eltaláló. :) Nekem is nagyon hasonló volt ennyi idősen, most, a 33. héten sem nagy, de legalább kényelmes, bármit meg tudok csinálni, én igy imádom! :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!