Rozmaring terhesen?
Kb egy hete kívámom a zsíros kenyeret. Most néztem a dobozt, rozmaring kivonat van benne. Azt meg ugye terhesen tilos. Nem eszem többet, de meddig kell aggódjak?
Teljesen kiborultam. :(
Miben van rozmaring kivonat? a dobozos zsírban? Hát szerintem akkor lenne bajod, ha tömnéd magadba a rozmaringágakat nagy mennyiségben. Egy kis kivonat tuti nem árt, nyugi.
(Egyébként vegyél egy kis finom szalonnát és süsd ki! No, annak a zsírja többet ér, mint a bolti zsírkészítmények)
És csak, hogy megnyugodj: fahéjat se szabad, de nyugodtan ehetsz néha egy fahéjas csigát, abban még nincs akkor amennyiségű fahét, ami vetélést okozhat. Meg majorannát is pl. levesben.
Jaj de jó, hogy írtál!!!
Igen, az étkezési zsírban. Logikus amit írtál. Én eddig csak a bazsalikomról olvastam. Na, múlt hétem fahéjas tejbegrízt ettem. Még jó, hogy szóltál, mert azt is szeretem.
Mondjuk az jó ötlet, inkább ezt eszem, mint a boltit, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!