Ki hány hetes terhesen szerzett be mindent, ami a babának kell?
hát én is hamar elkezdtem 10 hetesen vettem az első ruhákat :) még nem is tudtam a nemét, csak bíztam a megérzésembe. azt szépen apránként sikerült megvenni a ruháit, most már csak olyat veszek ami különleges és nagyon tetszik, illetve 68as-at, ha találok "kihagyhatatlant", neten és turiban vettem őket. a bútort már 16 hetesen megvettük, jó ajánlat volt. most vagyok a 32. hétben. most találtuk meg (remélem) a megfelelő babakocsi szettet. de az apróságokat, kozmetikai dolgok, pelusok, cumik nekem kórházba a dolgok...stb semmi nincs. ezeket a férjemmel együtt szeretnénk megvenni. tehát jövő hónapban letámadunk egy nagy tescot, auchant, ikeát...stb, és amit lehet megveszünk. a szobát majd 36-37 hetesen akarjuk átpakolni, a ruhákat kimosni, mindent a helyére tenni. augusztus 16-ra vagyok kiírva, remélem már augusztust már nyugiban leszünk készen a fiúnk fogadására.
a lényeg...semmivel sem vagy lemaradva, de a bútort, kocsit már most nézegess hogy megtaláld a jót, esetleg ha húzósabb az ára tudj félre rakni. sok sikert. :)
Én 20 hetes vagyok,tegnap vettük meg a babakocsi (szettet)
mert kihagyhatatlan áron volt!Azonkívül még semmit nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!