Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamik hogy vagytok...

30 hetes kismamik hogy vagytok? Ti mikor pakoljátok össze a kórházi csomagot? Titeket is kínoz a gyomorégés és a légszomj? Mert engem nagyon!

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 16:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

hát mi átrendezzük az egész házat :) két szoba van. ahogy belépsz az ajtón a konyha van. jobb kéz felől nyílik egy szoba, ez most ilyen mindenes, tároló szoba, vendég szoba...stb, és a konyhából balra megye egy kb 3 méteres folyosó aminek a végéből nyílik még egy szoba. nah ott alszunk mi. először a mindenes szobát akartam a gyerek szobának, de ha teszek-veszek, főzök, vagy vendégek vannak minden behallatszik, félek hogy zavarná a gyereket. így mi jövünk a mindenes szobába és a picit tesszük a mi szobánkba, picit csendesebb, és annak udvarra néző az ablaka ami szintén jobb. ebből kiindulva a mi bútorainkat ki kell hozni a nappaliét, ami befér be a gyerekszobába...tehát nem lesz egyszerű. a babaszobába lesz az ágya, egy két ajtós ruhás szekrény, és egy pelenkázó/komód. ez a bababútor. és teszünk még be egy sarkülőgarnitúrát, jó lesz szoptatni, vagy ha esetleg nyügösködik akkor ott tudjak aludni. meg lesz bent egy asztal ami cumik, sterilzálok, esetleg mellszívo....stb dolognak lesz a helye. ez csak átmeneti remélem, mert per pill albérletben vagyunk, szeretnénk már évek óta házat venni, de még nem találtuk meg az ideálisat.

mi/én nem tervezem hogy velünk aludjon. veszünk bébiőrt és azt fogom magammal hurcolni, max az első két hétben, de szeretném mielőbb a saját szobájába tudni :) a férjem 3 műszakban dolgozik, így ő is jobban tud majd aludni.

hát hogy nálunk mért jön be majd a szülésre? nem tudom, én mondtam neki az elején hogy majd ő eldönti, azt kb 15-20hét között mondta hogy be akar jönni. volt régen mentős ápoló, volt pár szülős napja, tehát tudja miről van szó :) és amúgy is vigyázni akar rám, nem bízik az orvosokban, mondta ha nem tetszik neki valami, majd helyre teszi :D

2014. jún. 20. 19:42
 12/22 A kérdező kommentje:

Kipróbálom mindenféleképpen:)

Nekünk kisfiúnk lesz Krisztián lesz a neve és neked mi lesz a neve a kis csajnak?

Hát elég lustácska van mikor egész nap meg se moccan,de estére beindul,főleg ha apa megsimogatja a hasam:)

De van mikor egy nap többször is bejelentkezik hogy itt vagyok anya miújság van:-) időjárás is befolyásolja!

És hány éves vagy kedves 3.válaszoló?

2014. jún. 20. 21:07
 13/22 A kérdező kommentje:

2.válaszoló:)

akkor nektek igy tök jó hogy van már tapasztalata meg látott is ilyet,lehet hogy az én férjem is meggondolja magát,csak igazából én se tudom egyszer azt érzem hogy szükségem lesz rá hogy adjon egy kis erőt,máskor meg hogy lehet hogy neki tennék jót ha nem látná a fájdalmam!

Na de nem egy traumának kell ezt felfogni hanem egy csodaszép dolognak!? És te 2.válaszoló hány éves vagy és nektek mennyit mozog a manócskátok?

2014. jún. 20. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok eső baba.:) Leila Valéria lesz a neve. És nekem is időjárás függő ha rossz idò van egésznap meg sem moccan na de ha jóidő van akkor meg megsem áll :) Estére indul be nekem is de szerncsére alvásban nem zavar. nagyon várom már hogy a kezembe legyen akkor végre megnyukazom.Szerencsére van szívhallgatom így gyakran rákeresek amit nem szeret olyankor nagyon tud rugni. A védőnőnél elmenekül :D Nagy franc tud lenni és még mi lesz később. Apának nem nagyon mutatja meg magát de abban biztos vagyok ha itt lesz kösztünk kenyérre fogja kenni.Szép neve lesz a picurkátoknak. :) bocsi a hibákért telefonról irok!Amúgy te mennyi idős vagy?
2014. jún. 20. 21:31
 15/22 A kérdező kommentje:
csoda szép dolog!!!!;-)
2014. jún. 20. 21:31
 16/22 A kérdező kommentje:
hű nagyon szép neve lesz:) amúgy nekem pont forditva van ha jó idő van meg sem moccan de ha rossz idő van akkor elég sokat ugrál:D én 20 vagyok hát itt a falumba elég mocskosak az emberek ki is beszéltek hogy ilyen fiatalon minek még gyerek meg még ráérek,na de nehogy már ők mondják meg hogy mit csináljak,dehát ez van egy percig se gondolkoztunk az abortuszon ha becsúszott akkor már jöjjön a manó,szerencsére megfogunk tudni adni neki mindent!bocsi hogy leirtam,hogy nem ez volt a kérdés :)
2014. jún. 20. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát nekem mindenképp jó lesz ha bent lesz velem. kicsit gátlásos vagyok, talán azok után már nem és kicsit lazább leszek intim dolgokban :)

hát nekem mocorog állandóan. alig van idő hogy nem érzem. ha mosogatok, ha netezek, a fekszek...tehát, elvileg 24-ből 20órát alszanak hát akkor azt is nagyon aktívan csinálja, de az uh-on bezzeg nem mutatta magát.

23éves vagyok. a páromnak és nekem is első baba/első házasság. természetesen nőttek fel körülöttünk babák de ilyen közel...majd együtt "bénázunk", de már alig várom.

2014. jún. 20. 22:00
 18/22 A kérdező kommentje:

aha értem,hát nekünk is mindkettőnknél első baby:D

nemrég volt az esküvőnk:) még sztem átfogjuk beszélni ezt az együtt szülés dolgot,igy hogy irtátok mindketten hogy bent lesz a párotok igy nem hangzik parásnak ők úgysem látnak semmi konkrét dolgot nem??

2014. jún. 20. 22:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Így van a fejednél lesz nem fog látni semmit!!!De ne erőltesd vagy mond neki hogy az elején szeretnéd hogy bent legyen vajúdás alatt és ha úgy érzi bármikor kimehet. :) Amúgy nem fogja megbánni ha bent marad csak erőltetni nem szabad. Nálunk nem volt kérdés hogy bent lesz-e inkább most én bizonytalanodtam el egy kicsit ( Hozzáteszem nálunk nincsenek kínosnak vélt helyzetek 8 éve vagyunk együtt szóval azért történtek dolgok) Én inkább attól félek hogy szegényt " bántani fogom" fájások alatt vagy csúnyán viselkedek vele mások előtt. Sajna ha fáj valami akkor az egész világra tudok olyankor haragudni. persze nem kis fájdalomra gondolok de még nem is a fogfájásra.Bár igyekszem majd visszafogni magam de ha nem megy hát nem megy szerencsére ismer tudja milyen vagyok ha 5 centi mélyen belém vágnak érzéstelenítő nélkül egy gennyel telt testrészembe. De bízom benne hogy ez most más lesz. Nekem mindenesetre nagy támasz lesz az biztos de azért szülésznő is velem lesz. Na visszatérve rád ha eltudjátok tartani és becsülettel feltudjátok nevelni és még boldogok is vagytok akkor nem kell a falusiakkal foglalkozni sok az unatkozó ember.az utca tiszta térfigyelő kamerából áll :) Mosolyogj rájuk és menny tovább. Ez a ti életetek. Én meg nyugi megkaptam párom öreganyjától hogy miért nem már 21 évesen szültem akkor kellett volna stb... MI még nem vagyunk házasok csak jegyesek de ez sem tetszik neki.. szóval nem lehet mindenkinek megfelelni.
2014. jún. 20. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Amúgy örülök hogy tettszik a picurkánk neve :) A.
2014. jún. 20. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!