Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. hét után milyen vizsgálato...

12. hét után milyen vizsgálatokat kell illetve ajánlott elvégeztetni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
Hiába pontoztatok le!!ennyi ostoba nőt komolyan!!A gyerek csinálás meg kérdések nélkül de annyi ész nincs hogy kérdezzen az orvosától vagy utana olvasson neten. Könnyebb ha ide kír egy kérdést más meg veszi a fáradtságot és regényt ír neki!!!na most pontozatok le!!!!!
2014. jún. 19. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Megy!!
2014. jún. 19. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sorban leírtam, milyen vizsgálatokon voltam eddig, mégis le lettem pontozva.....de igazából nem érdekel, nem dühöngök e miatt. Válaszoltam a feltett kérdésre, hátha ez segítség a kérdező számára, a többi engem nem érdekel. Azt nem értem, miért írod azt, hogy nézze meg neten. Igen, megnézheti, de miért ne tehetne fel itt kérdést, ha ő úgy látja jónak......én is írtam, hogy orvost, védőnőt is megkérdezheti, de ha valaki itt is kérdezni szeretne, akkor kérdezzen, ne hogy már ebbe kössön valaki bele. További szép napot mindenkinek.
2014. jún. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!