Egyszeri kicsi barnázás 8-9 hetes terhesen mennyire veszélyes? Kell aggódnom? Vetélés előjele lehet?
18:32 vagyok.
Amíg az orvos meg nem tiltja, addig nem kell mellőzni, de mindenképpen sokkal óvatosabban kell szeretkezni, mint ahogy megszoktátok. Vérzést, barnázást azonnal jelenteni kell az orvosnak, mert bármitől lehet, nem csak a szextől.
MIndenképpen említsd meg az orvosnak, és kérd ki a véleményét, hogy PONTOSAN mit szabad, mit nem szabad. Én még a mellbimbóingerlést sem szégyelltem megkérdezni tőle, hogy szabad-e, mert tudom, hogy oxitocintermelődést okozhat, ami méhösszehúzódásokat vált ki. Kicsit zavarba jött a drága, de becsületesen összeszedte magát és elmondta, hogy abban a korban (12 hetes voltam) a méh még nemigen reagál az oxitocinra, csak jóval később.
16 hetesen jött a nagy megkönnyebbülés, amikor végre kiderült, hogy a vérezgetéseim nem a méhből származnak, hanem egy méhszájpolip okozza, ami nem nő tovább. Onnantól kezdve újra közösülünk és orgazmusom is lehet, de persze mindent nagyon óvatosan csinálunk, és nem napi kétszer. :-)
Kezdek kiakadni rajtad. Nem értem, minek is mosogatni magadat? Először ezt írod: "Úgy alakult, hogy többször is együtt voltunk aznap", aztán meg ezt: "Tisztába téve a dolgokat: Csak 2x voltunk együtt", most meg már a kettőbpől is egyet akarsz csinálni?
Tudod, mit? Ha te jobban tudod, mitől véreztél, akkor csináld úgy, ahogy akarod, és ne kérdezz meg senkit róla, se minket, se az orvosodat. De ha meg szerinted biztos nem a szextől volt a vérzésed, akkor hogy lehetsz olyan felelőtlen, hogy még nem vagy a nőgyógyászati ügyeleten???
, én ugyanis nem vérzek, és nem véreztem, azért a barnázás egy kicsit más, attól függetlenül, hogy lehet belőle gond! Amúgy meg én csak akkor rohannék az ügyeletre, ha dőlne belőlem a vér, de mivel nem, így "beérem" azzal, hogy ma lát a dokim,
Szia!Ne érts félre én nem kötekedni akarok, de ebben amit kiemeltem nagyon nincs igazad. Csak azért írom le, mert nem szeretném ha a tudatlanságod miatt veszítenéd el a babád.
A barnázás is vérzés csak kisebb mennyiségben, és szinte már megalvad mire az kiér. Ha akkor rohansz az ügyeletre amikor ömlik belőled a vér, akkor már felesleges sietned, mert akkorra már sajnos elvetéltél. A barnázás mindenképpen egy intő jel, ami arra figyelmeztet leginkább hogy valami gond van, amivel AZONNAL orvoshoz kell fordulni, még mielőtt tragédiává nem alakul. Gyakori ez a barnás folyás a terhességek alatt, de semmiképp nem természetes. Szóval ha van ilyen folyásod azonnal menj orvoshoz, ne várd meg míg piros vér folyik. Így még tudják orvosolni a helyzetet ha baj van, ha pedig nincs nagy gond legalább megnyugszol. De ha vérzel........sosem fogod megbocsájtani magadnak, hogy nem mentél rögtön az ügyeletre!
Ez csak egy jó tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!