Most vagyok a 6. hétben. Két napig be kellett feküdnöm, mert véreztem. Normális ha ugy hazaengedtek, hogy barnázok? Mondták nagy a vetélés veszéje. A barnázás végett agodnom kell?
Kaptál valamilyen gyógyszert? Szerintem próbálj megnyugodni, mert az idegeskedéssel csak ártasz. Ha hazaengedtek, akkor biztos nem lehet annyira nagy gáz. Vagy pedig már nem tudtak többet tenni érted a kórházban. Pihenj sokat, feküdj, ne emelj.
Reméljük megmarad a babád.
szia,
Azt mondták hogy miért véreztél?
Mert nekem is volt kevés vérzésem, az első babámmal. Egy hematóma okozta, 1 hétig voltam kórházban, még 1x volt vérzés a kórházi napok alatt, utána a barnázással szépen kiürült a hematóma, és a 12.hétre már fel is szívódott.
De én szedtem duphastont is. Te kaptál valamilyen gyógyszert?
Pihenj , feküdj sokat, én spec. csak wc-re mehettem...
Nem lesz baj, ha sokat pihizel..
szorítok neked.
Én egyszer barnáztam, de azonnal ágynyugira ítéltek a 12. hétig, duphastont szedtem addig és 3x2 magnéziumot. Most a 31. héten tartok és mostanáig dolgoztam is.
Persze, ilyenkor mindennel ijesztgetnek, nekem is azt mondta a doki, hogy még egy kiló kenyér felemelésétől elvetélhetek, ezért szigorúan be is tartottuk a fekvést. kívánom, hogy mielőbb erősödj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!