Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt érzem szét szakad a...

Azt érzem szét szakad a hasam? Normális, hogy Ennyire feszít és fáj?

Figyelt kérdés

Betöltött 17. hetes vagyok a héten. Mar van kicsi pocakom. 2-3 napja ugy faj jobb oldalon a köldök mellett egy tenyérnyi helyen.

Nem emeltem semmit, nem fordultam /mozdultam rosszul... Azt érzem, hogy szét szakad a hasam, mint amikor tulfeszited az izmodat. Ez mitol lehet? Mas is ismeri ezt azt érzést? Vagy most hirtelen nőni fog a pocakom?

2014. jún. 18. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok. Nekem az elejétől fáj a hasam. Sokszor összegörnyedek, annyira.
2014. jún. 18. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyúlnak az izmok.
2014. jún. 18. 19:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Az is normális hogy csak az egyik oldalon érzem?
2014. jún. 18. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is folyamatosan fáj hol itt hol ott. A köldökömnél is szokott. Sokszor akkor is fáj, hogy az ágyban kinyújtom a lábamat. A védőnő nekem is azt mondta, hogy csak az izmok nyúlnak és igen ezek nem egyformán.

Ne aggódj, de ha megnyugtat, akkor beszéld meg a védőnővel. (Ő azért is van, hogy a félelmeidet megbeszéld, hogy tanácsot adjon amiben kéred). Biztos nem fog elküldeni, ha felhívod, vagy felkeresed.

2014. jún. 18. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, normális csak az egyik oldalon is, mindenkinek más. A 2 kezünk sem egyforma. :)
2014. jún. 19. 01:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást
2014. jún. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!