Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell ilyenkor valamit csinálni...

Kell ilyenkor valamit csinálni a mellemmel? SZörnyen feszít/szúr ez normális?

Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok és elkezdett nagyon fájni mellbimbóm. Mintha a "közepébe" valami tű lenne szúrva, egy-egy pontban nagyon feszít és szúr valamint néha olyan sárgás (gondolom előtej) van bele száradva. Nagyon rossz és kellemetlen érzés, szoktak ezzel valamit csinálni? Piszkálni nagyon nem mertem eddig, nem is nagyon nyúlok hozzá de nagyon rossz. Plusz ami még zavar, hogy nagyon kis mellem van ( [link] kb ilyen és nem is nőtt semmit a 30 hét alatt csak a bimbóm, de az elég csúnya lett:(
2014. ápr. 19. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:

a meret nem szamit, ezt tudnod kell. Unokatesom 0-as mellel 2,5 evig szoptatott ketszer is.

A szuro feszulo erzes sajnos normalis, nekem neha meg ilyen bizsergo erzes is van benne. Kepzodik a tej, a tejmirigyek. En neha ha mar nem birom furdes utan egy puha torulkozovel at szoktam dorzsolni, egy kicsit serkenti a verkeringest es segiteni szokott, hogy az a beszaradt tej egy kicsit kitisztuljon. Ritkan, de neha lehet, 36-dik hettol meg minden este jo ha csinalod, mert igy nem fog fajni annyira a szoptatas. Ez tapasztalat, lanyomnal ez bejott

2014. ápr. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!