Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem rúg, csak feszít?

Nem rúg, csak feszít?

Figyelt kérdés

Első terhességem, meglepő módon a magzat rúgni szinte alig szokott, inkább forgolódik, illetve feszíti magát. Ez utóbbi a leggyakoribb. Ez amolyan "személyes szokás", vagy mi okozhatja?

Már a 34. héten vagyok, gondolom komolyabban nem fog változni. Nem fordult még be, néha már fájdalmasan kinyomja a fejét a gyomrom néhai helyén - a lábait ezzel egyidőben a méhszájamnak feszíti. Ha olyan kedve van, ütemesen rugózik, nyomkodja a fejét a méhfalnak, ezzel maximálisan megfeszítve a hasfalamat, bőrömet is.

2014. ápr. 1. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
szia! Mondjuk nálunk a rúgdosás is megy, de többször tapasztalok hasonlót,mint amit írsz, pl. pár órája szintén volt egy ilyen, szó szerint befeszített, a buksiját pedig kinyomta. Nekem harántban fekszik a kisfiúnk, amúgy boxol, rúgdos olykor nem is kicsit. nekem is első baba, tehát kíváncsian várnám "tapasztalt" anyukák válaszát!
2014. ápr. 1. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:

de jó nektek, hogy így mindent kiéreztek.

az én babám leginkább csak akkor mozog, boxol, kaparászik, ha nem fér el, vagy rá fekszek (pl nem szereti ha oldalt fekszek, jobb neki háton lennem)amúgy fejvégű a fekvése, de már ez 4 hónapos korától, de nem is tudnám hogy van bennem, ha az uh- n nem mondják.

feszíteni akkor feszít, mint pl amikor sok órát ülök, akkor teljesen összegubózva alszik és olyankor a hasam is kemény, eleinte még küzd (hasam alján érzek valami kis mozgolódást) aztán feladja.

2014. ápr. 5. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
*33-4 hetes
2014. ápr. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!