Ti hány évesen voltatok úgy először, hogy már úgy szeretnétek egy kisbabát?
Figyelt kérdés
És hány évesen sikerült (ha sikerült) megvalósítani? Mennyi ideig próbálkoztatok vele, hogy összejöjjön? :)2014. jún. 18. 15:35
11/17 anonim válasza:
27 voltam, amikor egy ismerős a kezembe adta a kisbabáját, ahogy tartottam a kezemben és a szemembe nézett, akkor éreztem először mennyire szeretnék babát. :)
Ez nyáron volt, meséltem a férjemnek is, de nem kezdtünk azonnal próbálkozni viszont nem is tettünk ellene. Érlelődött bennünk a gondolat. Majd ősszel egy olyan alkalommal, amikor úgy álltunk hozzá: mi lenne, ha ebből tényleg babánk lenne, elsőre megfogant az elő gyermekünk. 28 voltam, amikor megszületett és 30, amikor a második babánk. :) Azóta azt érzem, jöhettek volna előbb is, indokolatlanul féltem az anyaságtól. :)
13/17 anonim válasza:
kb 2 éve mozdult meg bennem ez az ösztön, azóta nagyon-nagyon szeretnék babát. most vagyok 20. jövőre végzek az alapdiplomával, utána valószínűleg elkezdünk próbálkozni. nincs értelme várni, ha a tökéletes állapotra várnék, 30 előtt nem lehetne gyerekünk, azt meg se én, se a barátom nem szeretnénk.
14/17 anonim válasza:
23 évesen vágytam rá igazán. Most 28 évesen fogok szűlni ősszel.
15/17 A kérdező kommentje:
de jó olvasni ezeket, köszönöm a válaszokat, gratulálok,és sok sikert kívánok e téren a továbbiakban is :)
2014. jún. 18. 21:27
16/17 anonim válasza:
Lehet ezért le leszek pontozva, 23-24 voltam amikor már hihetetlen nagy volt a vágyam,de már volt egy meglepi akkor 2,5 éves kisfiunk,tehát igazából én 23-24 éves korom környékén jutottam el idáig de 21 voltam mikor megszületett.Ettől függetlenül úgy gondolom igyekeztem jó anya lenni,szerettem gondoskodtam róla,játszottam vele neveltem, csak az érzés késett :)
17/17 anonim válasza:
34 évesen vágytam rá igazán. Korábban is voltak hasonló érzéseim, de ezeket mindig elnyomtam magamban. Úgy érzem eléggé féltem a felelősségtől. 35 évesen más a kezemben tarthattam a kis csimotát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!