Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány évesen voltatok úgy...

Ti hány évesen voltatok úgy először, hogy már úgy szeretnétek egy kisbabát?

Figyelt kérdés
És hány évesen sikerült (ha sikerült) megvalósítani? Mennyi ideig próbálkoztatok vele, hogy összejöjjön? :)

2014. jún. 18. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

27 voltam, amikor egy ismerős a kezembe adta a kisbabáját, ahogy tartottam a kezemben és a szemembe nézett, akkor éreztem először mennyire szeretnék babát. :)

Ez nyáron volt, meséltem a férjemnek is, de nem kezdtünk azonnal próbálkozni viszont nem is tettünk ellene. Érlelődött bennünk a gondolat. Majd ősszel egy olyan alkalommal, amikor úgy álltunk hozzá: mi lenne, ha ebből tényleg babánk lenne, elsőre megfogant az elő gyermekünk. 28 voltam, amikor megszületett és 30, amikor a második babánk. :) Azóta azt érzem, jöhettek volna előbb is, indokolatlanul féltem az anyaságtól. :)

2014. jún. 18. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
*első
2014. jún. 18. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
kb 2 éve mozdult meg bennem ez az ösztön, azóta nagyon-nagyon szeretnék babát. most vagyok 20. jövőre végzek az alapdiplomával, utána valószínűleg elkezdünk próbálkozni. nincs értelme várni, ha a tökéletes állapotra várnék, 30 előtt nem lehetne gyerekünk, azt meg se én, se a barátom nem szeretnénk.
2014. jún. 18. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
23 évesen vágytam rá igazán. Most 28 évesen fogok szűlni ősszel.
2014. jún. 18. 19:12
 15/17 A kérdező kommentje:
de jó olvasni ezeket, köszönöm a válaszokat, gratulálok,és sok sikert kívánok e téren a továbbiakban is :)
2014. jún. 18. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet ezért le leszek pontozva, 23-24 voltam amikor már hihetetlen nagy volt a vágyam,de már volt egy meglepi akkor 2,5 éves kisfiunk,tehát igazából én 23-24 éves korom környékén jutottam el idáig de 21 voltam mikor megszületett.Ettől függetlenül úgy gondolom igyekeztem jó anya lenni,szerettem gondoskodtam róla,játszottam vele neveltem, csak az érzés késett :)
2014. jún. 19. 07:12
 17/17 anonim ***** válasza:
34 évesen vágytam rá igazán. Korábban is voltak hasonló érzéseim, de ezeket mindig elnyomtam magamban. Úgy érzem eléggé féltem a felelősségtől. 35 évesen más a kezemben tarthattam a kis csimotát ;)
2014. jún. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!