Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisbabánk lesz! Hogy közöljük...

Kisbabánk lesz! Hogy közöljük a családdal?

Figyelt kérdés
A nagymamára,nagypapára és a nagybácsikra gondolok:)
2014. jún. 18. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Kisbabánk lesz!
2014. jún. 18. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Upsz, lenyeltem egy dinnyemagot... ;)
2014. jún. 18. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Egymástól függetlenül össze hívtuk őket, nem sejtettek semmit, csak nálunk lepődtek meg, amikor ott volt a másik is.

Aztán előadtuk, hogy most egy nagy befektetésbe kezdünk, és elmondjuk nekik, mert hamarosan szembetűnő lesz a változás. A végén pedig kaptak egy uh képet a babáról. Előtte beszereztünk egy ingatlanos magazint, azt tartottam a kezembe. Végig azt hitték, hogy új lakást akarunk venni.

Hosszú-hosszú éveket vártak az unokára, volt nagy meglepetés és sírás :)

2014. jún. 18. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Majd ha nő a hasad, meglátják. Addigra már a terhesség is biztos. Bár nem feltétlenül, de jó esetben igen.
2014. jún. 18. 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna el se mondani!Apósom úgy fogadta,mint egy halálhírt.
2014. jún. 19. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
No, akkor hasonbló cipőben járunk. Amikor anyósomnak elmondtuk és megmutattuk a UH képet, akkor ő csak vállat vont, hogy haha, az még nem olyan biztos, azt a gyereket ki is kell hordani meg meg is kell szülni, addig meg bármi történhet. És persze rágyújtott és direkt az arcomba fújta a füstöt. (ő egyedül nevelte az egyszem pici fiát és persze csak azért nem szeret, mert én vagyok az a némber, aki elveszi tőle. próbáltam vele megértetni, hogy attól még az anyukáját is szereti a férfi, hogy megnősül. és az élet rendje a fészekből való kirepülés, de sajnos csak az ellenséget látja bennem. és a még meg sem született unokájában is, akinek nem örül, mert szerinte a gyerekkel csak még jobban elveszem tőle a fiát)
2014. jún. 19. 20:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Milyen emberek vannak!Akkor anyós pajtás se könnyű eset! Párommal olyan boldogok vagyunk a baba miatt,első gyermekünk lesz:) Nem tudok elképzelni nagyobb örömhírt egy kisbabánál!
2014. jún. 19. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Első babás vagyok. Nagyon kisfiút akartunk a férjemmel, a nagyszülők pedig lányt. Első unoka lesz mindkét oldalról.

Több szatyornyi rózsaszín csipkés babaruhát összevásároltak, mert ennek a gyereknek lánynak kell lennie.

A 18 hetes genetikai uh-n tudtuk meg, hogy kisfiút várok. Sírtam örömömben, és sorba hívtunk mindenkit.

Azóta nem érdekli őket az unoka, meg sem kérdezik, mi van velem, vagy a picivel.

Anyám szerint szégyent hoztam a családra, mert eddig mindenhol lány született először.

2014. jún. 20. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Huhh utolsó ez durva. Nálunk falun meg épp a fiúknak van nagyobb értéke. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemű, de a nagyim pl. így kérdezi: "na, gyerek lesz vagy lány?"

Már nem győzöm kijavítani, hogy az nem gyerek vagy lány, hanem fiú vagy lány. De hát hiába is beszélek egy olyan embernek, aki a felnőttekre is úgy mondja, hogy EMBER meg ASSZONY.

2014. jún. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!