Kisbabánk lesz! Hogy közöljük a családdal?

Egymástól függetlenül össze hívtuk őket, nem sejtettek semmit, csak nálunk lepődtek meg, amikor ott volt a másik is.
Aztán előadtuk, hogy most egy nagy befektetésbe kezdünk, és elmondjuk nekik, mert hamarosan szembetűnő lesz a változás. A végén pedig kaptak egy uh képet a babáról. Előtte beszereztünk egy ingatlanos magazint, azt tartottam a kezembe. Végig azt hitték, hogy új lakást akarunk venni.
Hosszú-hosszú éveket vártak az unokára, volt nagy meglepetés és sírás :)

Első babás vagyok. Nagyon kisfiút akartunk a férjemmel, a nagyszülők pedig lányt. Első unoka lesz mindkét oldalról.
Több szatyornyi rózsaszín csipkés babaruhát összevásároltak, mert ennek a gyereknek lánynak kell lennie.
A 18 hetes genetikai uh-n tudtuk meg, hogy kisfiút várok. Sírtam örömömben, és sorba hívtunk mindenkit.
Azóta nem érdekli őket az unoka, meg sem kérdezik, mi van velem, vagy a picivel.
Anyám szerint szégyent hoztam a családra, mert eddig mindenhol lány született először.

Huhh utolsó ez durva. Nálunk falun meg épp a fiúknak van nagyobb értéke. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemű, de a nagyim pl. így kérdezi: "na, gyerek lesz vagy lány?"
Már nem győzöm kijavítani, hogy az nem gyerek vagy lány, hanem fiú vagy lány. De hát hiába is beszélek egy olyan embernek, aki a felnőttekre is úgy mondja, hogy EMBER meg ASSZONY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!