Szerintetek korai lenne közölni, h. kisbabánk lesz?
Figyelt kérdés
5héttel az utolsó menstr.után megvizsgált a doki,azt írta a papíromra,h.rendesnél nagyobb,puhább grav.jell.ut.,aztán uh-on 10 mm-es szabályos petezsák+nem írta oda,de mondta,látszódik a szikhólyag.3hét múlva kell uh-ra mennem,az nem késő?táppénzen vok,mert a munkahelyemen nem dolgozhatok terhesen(zaj,por,vegyszerek)nagyon szeretnénk ezt a babát.Szeretnénk várni a hír közlésével az uh-ig,de a munkahelyen gyorsan terjednek a hírek..félünk,h.a családunk esetleg mástól tudja meg.Az ismerősöknek is csak azt mondjuk pár hét múlva megtudják,de mindenki gyanítja,nagyon rossz ez a titkolózás.Ti mit tennétek?2014. jan. 16. 12:39
1/9 anonim válasza:
Amíg nincs szívhang,addig ne mondj senkinek semmit.Addig semmi sem biztos.
2/9 anonim válasza:
Ne mondj szerintem se semmit,nagyon korai még, ne adja ég, de ha valami baj lenne, akkor utána sokkal rosszabb lenne magyarázkodni. A háziorvosoddal beszéld meg, hogy valami más betegség miatt írjon ki erre a pár hétre. (Bár mivel még nincs is hivatalos papírod élő terhességről, így arra hivatkozva nem is tud kiírni)
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én holnap megyek orvoshoz, a menzim szerint 5+5 hetes vagyok, mivel a munkahelyemen nekem is szólnom kellett és táppénzen vagyok, mert olyan a munkahelyem ahol nem dolgozhatok, muszály volt elárulnom a családnak mert faluban lakunk, sőt anyósomnak is ugyanaz a munkáltatója mint nekem, és úgy gondoltam inkább tőlünk tudják meg ne mástól. De egyébként szerettem volna még titokban tartani.
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha elmondod. Én az elmaradt mensi után 2 nappal teszteltem, pozitív lett, és már akkor elmondtuk a családnak. Dokihoz meg csak ezután 3-4 héttel mentem.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor te is hasonló cipőben jársz:)én ma vok a menzim szerint 6+5hetes,még 11nap uh-ig,sose jön el,de lehet nem bírom kivárni és elmegyek magándokihoz,j.héten már többet kellene látni.
2014. jan. 16. 13:13
6/9 anonim válasza:
6. hét után menj uh-ra akkor már van szivhang nem is értem miért csak 8 hetesen akarják ellenörizni hogy egyáltalán élö terhesség-e. A munkahelyeden nem kell tudniuk hogy azért vagy táppénzen. Én aközeli családnak elmondanám egyébként de mi elég speciális helyzetben vagyunk több szempontból is.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is sokallom a 8hetet,nyugodtabb lennék,ha már lenne szívhang,és akkor már bárki tudhatná.De sztk már csak ilyen.Sztem nem várok ölbe tett kézzel,elmegyek magánrendelésre.
2014. jan. 16. 13:25
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen munkahelyem van én csak főnöknek szóltam közöltem vele hogy diszkréten szeretném kezelni, és 12 hétig senkinek sem elmondani....Még most 19 hetesen is félve mondom el másoknak :(
9/9 anonim válasza:
én a nemvárt másnapján teszteltem egy erősebb pozitívat (mert a nem várt napján elég halvány lett), és még aznap elmondtuk a családnak. Tutira nem bírtam volna ki, amíg lát egy orvos, a 12 hetet meg tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!