Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos a kisbabánk korai...

6 hónapos a kisbabánk korai vagy nem egyből zöldséglevessel kezdeni a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
A gyerekorvos azt mondta, hogy kezdhetjük bevezetni az ízeket. Eddig csak anyatejet kapott. Megrökönyödött mikor azt mondtam, hogy almalével kezdjük. Azt mondta sárgarépa, petrezselyem és hagyma levével kezdjük.
2008. okt. 17. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de hülyeséget mondott az orvos. Nem szabad így kezdeni. Te nagyon jól gondoltad. Jó az almalé, adhatsz majd reszelt répát, almát reszelve stb. Úgy ahogy több kérdésben is olvasod.

A petrezselyem kb 2 hónap múlva lesz bevezethető a hagyma meg majd kb 9 hónaposan akkor is kevés és lehet majd a vörös is és a foghagyma is.

Dietetikus anyuka akinek a kicsi fia 8 hónapos.

2008. okt. 17. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod, nem tudom visszalovasod-e még a kommentemet (remélem igen), mert még lenne egy kérdésem. Adott vasat és azt mondta azt a kajába kell belecseppentsük. Úgyértettük, hogy talán gyümölcssel nem adható. Erről mit tudsz? Ti egyáltalán adtok vasat cseppben a babának?
2008. okt. 17. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

hát én nem adok külön vasat... ilyet még nem is hallottam.

jól gondoltad te: először almalé, majd pépesített üveges vagy általad reszelt alma, őszibarack, alma-főtt burgonya, alma -sütőtök, stb....

2008. okt. 17. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Miből gondolta a doki, hogy vashiányos a babád? Mert ugye normális helyen kérnek egy labort és utána adnak Maltofert...És ez a zöldségleves dolog? Ilyet még soha nem hallottam...
2008. okt. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!