6 hónapos a kisbabánk korai vagy nem egyből zöldséglevessel kezdeni a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos azt mondta, hogy kezdhetjük bevezetni az ízeket. Eddig csak anyatejet kapott. Megrökönyödött mikor azt mondtam, hogy almalével kezdjük. Azt mondta sárgarépa, petrezselyem és hagyma levével kezdjük.2008. okt. 17. 11:35
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de hülyeséget mondott az orvos. Nem szabad így kezdeni. Te nagyon jól gondoltad. Jó az almalé, adhatsz majd reszelt répát, almát reszelve stb. Úgy ahogy több kérdésben is olvasod.
A petrezselyem kb 2 hónap múlva lesz bevezethető a hagyma meg majd kb 9 hónaposan akkor is kevés és lehet majd a vörös is és a foghagyma is.
Dietetikus anyuka akinek a kicsi fia 8 hónapos.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod, nem tudom visszalovasod-e még a kommentemet (remélem igen), mert még lenne egy kérdésem. Adott vasat és azt mondta azt a kajába kell belecseppentsük. Úgyértettük, hogy talán gyümölcssel nem adható. Erről mit tudsz? Ti egyáltalán adtok vasat cseppben a babának?
2008. okt. 17. 11:55
3/4 anonim válasza:
hát én nem adok külön vasat... ilyet még nem is hallottam.
jól gondoltad te: először almalé, majd pépesített üveges vagy általad reszelt alma, őszibarack, alma-főtt burgonya, alma -sütőtök, stb....
4/4 anonim válasza:
Miből gondolta a doki, hogy vashiányos a babád? Mert ugye normális helyen kérnek egy labort és utána adnak Maltofert...És ez a zöldségleves dolog? Ilyet még soha nem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!