Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hetes és pár napos kisbabánk...

3hetes és pár napos kisbabánk megfordul a kiságyban. Jobbról balra és balról jobbra, nem korai ez még?

Figyelt kérdés
félek nem figyeltünk eléggé a kis nyakára.a bukás miatt nagyon félek nehogy megfulladjon.mikor ágyba teszem mindig féloldalra fektetem, de másik oldalon van mire odanázek, vagy csak simán hason.
2010. máj. 19. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kell nagyon meredeken kitámasztani, csak éppen hogy. ha jól van kitámasztva, akkor elvileg nem forgolódhatna ilyen korán
2010. máj. 19. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ha átfordul a másik oldalára, akkor nem a kitámasztással van gond. Nagyon ügyes a babád!!! :) Korai, de ha ilyen ügyes, ám legyen :). Nappal nem forog?

Ne aggódj, semmi baja nem lesz. Miből gondolod h nem figyeltetek a nyakára?

Egyébként a babák nagyon ügyesek, majd elfordítja a fejét, ha visszabukja a tejcsit és szépen kicsorog.

2010. máj. 19. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Rosszabbat nem is tehetnél, mint oldaldt fekteted. Tönkremehet a csípője és gerince!

Tedd hasra, de ha hanyatt van, sem fullad meg...

Amúgy de, korai. Lányom is tekereg nagyon, 8 hetsen fordult hasról hátra.

2010. máj. 19. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz ha oldalára fekteted. sem a gerincének sem a nyakának. Nekem mindkét gyerkőcöm oldalán feküdt amíg nem forgott. A hason fekvés rosszabb.
2010. máj. 19. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
sem a csípőjének. Előző voltam
2010. máj. 19. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon ügyes, hogy forog. Bár korai, de ez nem baj.

Hallottam mástól is, hogy a csípőjének nem tesz jót az oldalt fektetés. Ekkor, mire ezt mondták nekem, én már túl voltam azon, hogy folyamatosan oldalt fektettem a babám. Kb. két hós koráig működött,hogy pléddal kitámasztottam, utána mindig visszafordult a hátára. Nagyon bukós volt, ezért csináltam. (Plusz a feje is lapult, mert magától csak jobbra fordította, ezért én gyakran balra raktam le aludni.) A 4 hós csípőszűrésen azt mondták, minden ok, semmi baj a csípőjével. Szóval nem tudom, nálunk nem okozott gondot.

De ha hason van a babád, szeret úgy aludni, akkor az jó, úgy ha bukik, kifolyik a tejci.

2010. máj. 19. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Enyém is forgott már ilyen formán 1-2 hetesen. Ne félj, nem fog megfulladni. Hadd legyen úgy, ahogy neki kényelmes. Hason is jól van, háton is jól van, ahogy neki jó.

Nem játékbaba, hogy te forgasd, ahogy te akarod.

Én babám hason aludt, elég bukós volt, mégse fulladt meg.

2010. máj. 19. 16:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, most volt itt a doktornő, azt mondta van ilyen:)modern baba:)
2010. máj. 19. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!