Ultrahangon látják ha kinyílt a méhszáj?
Figyelt kérdés
Az orvostól elfelejtettem megkérdezni, de ő most szabadságon van, úgyhogy nem is tudnám. Szeretnénk menni fürödni, de nem tudom így merjek e. 12 hetes vagyok. Az UH-n, ami hét elején volt, nem mondtak semmit, hogy bármi probléma lenne.2008. júl. 31. 15:14
1/5 anonim válasza:
Latjak! Nekem manulais utan uh-val is megnezi a mehszaj allapotat.
2/5 anonim válasza:
A 12. heti UHn nem nézik a méhszájat.Amit az előző válaszadó említett az akkor van,ha kifejezetten a méhszájra kíváncsi a doki.Menjetek nyugodtan pancsolni.
3/5 anonim válasza:
Elso vagyok, az en dokim a terhessegem 7. hetetol, tehat a megallapitasatol kezdve minden egyes alkalommal megnezte mind manualisan, mind uh-val a mehszajat, eloszor a babat, utana a belso, kozepso, majd kulsot is. Onnan tudom ilyen biztosan, mert mindig mondja, mit latunk a monitoron :)
4/5 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha külön nem hívja fel a figyelmet, és mindent rendben talált legutóbb is, akkor minden OK. :)
2008. júl. 31. 17:33
5/5 anonim válasza:
Egy jó tanács:teli húgyhólyaggal menj uh-ra és úgy jobban látja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!