Normális az hogy ha betartom a 180gr-os szénhidrát diétát, akkor összesen kb 1700 kcal-t viszek be egy nap? Nem 2000-2300 körül kellene? Cukros diétát folytató kismamák Nálatok is így van?
Most kezdtem, a www.kaloriabazis.hu -n vezetem, dietetikussal is egyeztettem már, de ő azt mondta az elején hogy terhesen a napi kalóriaigény a normàl felnőtt+300kcal. De nekem ez sehogy sem jön össze.
Hozzà kell tenni túlsúlyos vagyok. :)
Én túlsúlyos vagyok és terhességi cukrom lett. 150CH-s diétán vagyok és inzulinon. A kalóriát nem kell néznem, de biztos, hogy nem eszek 2-2300 kalóriát. Nekem most emelték (38 hetesen) 180CH-ra és mondta a doktornő, hogy egyek többet (sajt, joghurt ilyesmi, amiben nincs vagy kevés a CH), mert 6kg mínuszban vagyok és most már jó lenne, ha nem fogynék. Szóval az 1700 szerintem elég.
Viszont kedves válaszolók, azért ne írjátok már, hogy igenis kövér a kérdező, a normál BMI 20-25-ig van, 26-tal azért nem lehet olyan nagyon kövér, csak nyilván van valamennyi súlyfeleslege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!