Szerintetek ezek jóslók, vagy szülni fogok ma? (38+5)
Figyelt kérdés
Eddig soha nem voltak jóslóim, nem görcsöltem, semmi bajom nem volt. Hajnal 1 körül arra keltem, hogy szörnyen görcsöl a hasam meg olyan fura éles fájdalom is volt. Aztán abbamaradt, de 3 körül megint felébredtem ugyanerre, aztán reggel 6 körül. Nemigazán foglalkoztam vele, mert napok óta nem tudok normálisan aludni és elég kómás voltam. Azóta nem volt ilyen erős görcs, de tompa menses szerű érzésem van jobb oldalon főleg és néha bekeményedik a hasam is + feszült vagyok nagyon már 2 napja, minden idegesít pedig ez sem volt jellemző. Szerintetek? Ezek jóslónak számítanak?2014. jún. 17. 07:50
1/2 anonim válasza:
szerintem elkezdődöt...kezd kinyilni a mehszsjad.:) még pár nap és kint a baba!
2/2 anonim válasza:
Nálam ugyanez van napok óta plusz még a wct is sűrűn látogatom, de mindig abbamarad :( 38+4hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!