Szegedi kismamák!? Mi történt mostanában a klinikán amiért nem mehet be az egyik nőgyógyász? Hallottatok valamit?
Figyelt kérdés
Nem szeretném megnevezni az orvost! Aggódom mi van vele és mi lesz ezután. Csak annyit hallottam, hogy valami történt és egy időre biztosan nem mehet be a klinikára. :(2014. jún. 15. 07:00
1/10 anonim válasza:
Érdekes és nem hallottam semmit. Remélem nem az én dokimról van szó, mert 38. hétben vagyok úgyhogy megnevezhetnéd :). Én csak annyi új infót hallottam, hogy beszüntették a mellszívó gépeket higiéniai okokból, de ennyi :D
2/10 A kérdező kommentje:
Sz. K. a monogramja. Mostanra van kiírva a barátnőm, pénteken mondták neki, hogy az orvos mostanában nem mehet be, így másikat kell keresnie szülésre. Többet nem tudok. :(
2014. jún. 15. 10:20
3/10 anonim válasza:
Durva...ha az akire én gondolok a monogrammból, mivel először őt akartam fogadott orvosomnak, de aztán mondták, hogy annyi betege van, hogy csak na. Egy kérdés, hátha tudtok segíteni, a klinikán rendel Sári Tamás? Mert jelenleg Kakujához járok, de le akarom cserélni, nem tudjátok véletlen, mi ennek a menete? (Bocs8, hogy ez már nem a kérdéshez tartozik!
4/10 anonim válasza:
Nekem ő a fogadott dokim, júli elejére vagyok kiírva...Felhívtam a klinikát mondták, hogy Szabó Kornél akit kitiltottak nem mondták miért csak annyit mondott a nő a telefonban, hogy volt jó pár "malőrje", az hogy ez pontosan mit takar nem tudom...Dr. Molnár Andrásnak adták át a betegeit, őt meg nem ismerem:( most néztem, de ő rezidens...azt mondta a nő a telefonban, hogy ne féljek, mert rendes, ügyes nagyon na de akkor is...ráadásul a Kornélnak annyi kismamája volt...nem értem miért vállalta ennyire túl magát...hiába ajánlották nekem is őt, hogy mennyire jó doki de soha 2 perce nem volt nyugodtan rám, mindig rohant, vagy bent se volt, a magánrendelésére is volt hogy este 8-ra hívott be akkor meg már teljesen szét volt csúszva...értem én hogy segíteni akar, nem tud nemet mondani de ennek így sok értelme nem volt...feleslegesen fizettem csak ki havonta a pénzt neki a magánrendelésre...több figyelmet kaptam mikor még nem volt fogadottam. Nem tudom mi lesz így, de félek. :( Kérdező te is kismama vagy, nála szülnél?
5/10 anonim válasza:
A Kakuja nem is vezet szüléseket, én úgy tudom hogy igen a klinikán rendel. Amúgy a Kakuját is szidják nagyon, hogy tojik az emberre és csak szidja a többi dokit. Én is jártam hozzá párszor, de szörnyen rosszindulatú és lekezelő tud lenni.
6/10 anonim válasza:
Köszönöm kedves utolsó. :) igen furcsa stílusú, meg épp, hogy csak elmondja amit nagyon kell, de semmi egyéb, plusz páromat se engedte be az ultrahangra, ami nekem elég furcsa és fontos lett volna. Arra meg kíváncsi vagyok, hogy Kornéllal, mi történhetett...
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ő az orvosom. Még nem vagyok kismama sajnos, de már volt két korai vetélésem. Folyamatosan próbálkozunk, és elég sokszor kell mennem vizsgálatra. Nagyon jó fej doki, bár az utóbbi 3 hónapban olyan furi volt. Kapkodott, sietett stb... mintha túl vállalta volna magát... Most nem tudom mi lesz...
2014. jún. 15. 11:52
8/10 anonim válasza:
4,6 kommentelő, ugye tudjatok, hogy a nev említése konkretan hitelrontasnak minősül?
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárkinek is hitelrontás lett volna itt a célja (főleg, hogy a 4-es válaszoló, megírta, hogy a kórházból is megerősítették a hírt. ) ezek alapján itt a gyakorin kb minden második kérdés hitelrontás lehetne, ha valamiről vagy valakiről leírod, hogy rossz, holott az a te saját tapasztalatod vele...
10/10 anonim válasza:
Még úgy gondolom aktuális, úgyhogy szeretném megvédeni az említett orvost. Sajnos nem az ő hibájából távozott, sem hibája se elégedetlen betegei nem voltak. Az utóbbi években már több nagyon jó orvos is a távozásra kényszerült a klinikáról az ottani belső harcok miatt. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy Szegeden már nem lehet nála szülni, viszont nőgyógyászati dolgokban továbbra is van magánrendelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!