4 nap múlva megyek az első uh-ra (6 hetes) szívhangot nézni: van valaki hasonló cipőben -hogy vagytok?
Két hete lett pozitív a tesztem; szépen erősödik; bár már pár napja nem csináltam; szerdán megyünk; addig már nem is fogok.
Semmi komoly tünet; de már úgy örülnék egy jó kis hányásnak :-) Megnyugtatna, hogy tényleg terhes vagyok.
A melleim érzem egyedül -az első teszt előtt egy héttel kezdődött kb. Ill. néha hogy " dolgozik a hasam".
Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok? Én annyira izgulok......... remélem, nem egy ábrándot kergetek! Olyan hihetetlen az egész! Rég óta tervezett baba :-)
Kérdező, nagyon megmosolyogtattál, pedig elég sz.r napom van :/ :D "úgy örülnék egy jó kis hányásnak :-) "
Én most 5 hetes vagyok, de nekem is csak a melleim fájnak,semmi hányás. Puffadás van+ erősödő pozi teszt. Mondjuk nem teszteltem pár napja, de legutóbb erős volt :)
Nyugi nem lesz baj :) nem mindenkinél van rosszul lét, vagy még nagyon az elején vagyunk, és azért nincs. Mondjuk én azt a részét nem várom :D utálok hányni :D
Szia!
Én szerdán leszek 6 hetes, akkor megyek dokihoz, de mindegyiktesztem nagyon szép erős pozitív már.
Hányni nem hánytam még, de annyira érzem a savam, hogy megőrülök. Refluxos vagyok,d e most a doki eltiltott a savlekötőtől és így nagyon rossz, mert nekem a nyelőcsövem vége nem zárt, hanem nyitott és így a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsövembe a gyomromból. :(
Ezek a kekszek, hideg tej, pattogatott kukorica nekem sz..t se érnek... De hát ez van, azért már várom a 12. hetet, onnantól legalább szedhetek savlekötőt! :D
Sziasztok kislányok!!!!!!!!!! Pulzál a pici szíve!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))) Olyan nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már voltam a védőnőnél, van kiskönyvem, holnap megyek terhes tanácsadásra a beutalókért! :-) Hasonló jókat kívánok nektek is!!!!!!!!!!! ÉS várom hogy kivel hogy alakulnak a dolgok! :-)
Tünetem még mindig annyi; kicsit érzem a hasam néha; és kicsit a melleim :-) Jajj de nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennél szebb látvány nincs is a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amikor a gyerekedre nézhetsz :-)
Sziaaa :) nagyon örülök, olyan jó volt ezt olvasni :) már alig várom, hogy átéljem :D jövő héten leszek 6 hetes, jelenleg nőgyógyász után kutakodom, mert akihez jártam, elhunyt egy szörnyű balesetben :( sajnos nagyon nehéz itt a környékünkön másik (jó) orvost találni
Boldog babavárást :)
Gratulálok!
Pont 6 hetesen voltál uh-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!