Láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy tesztet,állitolag szuperérzékeny az van ráirva hogy a megtermékenyitést koveto 5-7 napon már kimutatja a terhességet.Woman secret a neve.
Használta már valaki?
2014. jún. 14. 17:49
2/8 anonim válasza:
Semmi értelme korán tesztelni. Ha negatív is lehetsz terhes
3/8 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam meg,holnap reggel megtudom:)
2014. jún. 14. 18:00
4/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy lehetek terhes akkor is ha holnap negativ,azért egy probát meg ér! :)
2014. jún. 14. 18:03
5/8 anonim válasza:
Marketing.. a gyarto nyilvan tudja, hogy megveszik majd sokan mert nem tudnak varni :D
6/8 anonim válasza:
majd írjmi lett. hány naptelt el neked?
7/8 anonim válasza:
Ha szuperérzékeny,akkor minek vársz reggelig?Én ma teszteltem dél körül PREGNASENS-el és pozitív lett:):):)
8/8 anonim válasza:
A túl érzékeny teszt azért nem jó, mert alapjáraton van valamennyi HCG a szervezetedben és lehet az alapállapotot már pozinak jelzi.
5 nappal a megtermékenyítés után meg nem tud pozit produkálni senki, mert 7-14 nap alatt éri el a megtermékenyített pete a méhed és akkor kezd el beágyazódni. A HCG emeltebb szinten pedig a beágyazódástól kezdve kezd beindulni.
Legalább 7 napot kell várni az együttlét után, de lehet, hogy nem együttlét napján, hanem csak másnap vagy harmadnap termékenyültél meg és akkor onnantól kell számolni a legalább 7 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!