Láttatok már ilyet? Kép lent!
Annyira meglepődtem! Most találtam googleben a képet. Ilyen komolyan tapasztalható, hogy bizonyos testrészek ennyire "átütnek a hason"? Nekem nincs még gyerekem, épp csak babás képeket nézegettem, de ez olyan hihetetlen, de emellett állati aranyos :) Nektek volt ilyen?
Jaj ugyan :) Van, hogy viszont annyira kinyomja magat, hogy a pocak rendesen felemassa valik, es ha elkezded simogatni, odabujik. :) Baratnom pedig arrol meselt, hogy a vege fele mar meg tudtak fogni a pocin keresztul a kis sarkat :) Van eleg elmeny lathato kislabfej nelkul is :))))
30 hkm
Photoshop. :)
Amúgy enélkül is nagyon cuki, és fantasztikus élmény egy baba a pocakban!
Bár lábakat nem láttam, de a hasam úgy hullámzott, mint a tenger, úgyhogy azért produkálni tudják ám magukat odabent! :)
Szia!
Szerintem is kamu a kép.
Én kétszer élhettem át ezt a csodát,bárcsak lehetne még részem benne...!Kívánom minden nőnek,hogy boldogan élje meg a babavárást,az édesanyává válást!!
Kevesebb abortusz és állami gondozott gyerek lenne!
Szerintem is photoshop, de pl. az én magzatom ma 28+3 hetes és azzal bohóckodik, hogy mikor tanulok az ágyban fekve(államvizsgákra készülök), a könyvet mindig lerugdossa a hasamról, és az előbb pl. kinyomkodta a kis tappancsát, mikor megcirógattam kintről, jól belém rúgott:D
Amúgy vannak mozgások amik fájdalmasak, de alapvetően nagyon jó érzés, hogy mocorog odabent. Meg főleg az a legjobb, hogy ez még annyira csak az enyém:D Csak én tudom mikor mocorog, mikor csuklik, mikor szundikál..
Én is nemrég láttam ezt a képet. El is gondolkodtatott, de szerintem is kamu. 4 terhességet hordtam ki de ilyet nem láttam. Igaz olyanokat tudtak művelni bennem, hogy csak na, de azért ilyet nem. Olyan volt nálam is hogy a kis sarkát vagy kezét ahogy kinyomta azt láttam, vagy a fenék.
De egy biztos, mikor mocorog benned egy kis élet, az egyik legcsodásabb dolog a világon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!