Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttatok már ilyet? Mit...

Láttatok már ilyet? Mit szóltok hozzá? Többi lent

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 7. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
:)Ezt a hülyeséget!!!!Miket ki nem találnak....
2010. szept. 7. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A Tescoban már láttam ilyet... nem vettem :)
2010. szept. 7. 10:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy én egyből meg tudtam állapítani ha a gyerekem lázas volt, pedig nem volt ilyen kütyünk.:D Én azt várom mikor találnak ki olyan pelenkát ami saját magát kidobja a kukába :D
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hulyeseg. Bar a laz szemmel nem lathato, azert vannak felismerheto jelei!
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is csak azért tettem fel ide, mert elképedtem, mennyi marhaságot ki tudnak találni bizonyos emberek. A legszebb, hogy 37 foknál már elszíneződik ez a vacak... amikor a gyerek sem nem lázas, de nincs még hőemelkedése sem :))) Egyébként nem tudom, már megfogni se divat a gyerekeket? Azt érintéssel is érezni, ha melegebb a szokottnál... Ja! és hány ilyet kellene venni egy újszülöttnek ?:DDDD
2010. szept. 7. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
és a láz hatására nem bocsájt ki lázcsillapító oldatot, ami a bőrén át felszívódik? vacak, mégis szükség van a szülőre...
2010. szept. 7. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is tegnap láttam a tescoban először ilyet. Pont babaruhákat mentünk vásárolni, de ez a darab kimaradt a kosárból... Haszontalan hülyeség, amit csak azért találtak ki, hogy ismételten lenyúlják a bepalizható anyukákat!
2010. szept. 7. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
ekkora marhaságot!egy szülő,ha kicsit is odafigyel a gyerekére,látja rögtön,hogy valami nem stimmel vele.de nálam még mindig a popsitörlő melegítő viszi a prímet.
2010. szept. 7. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Én bírom az ilyesmit, szerintem tök jó!
2010. szept. 7. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan mint a pospsitörlőkendő melegítőí:-))))))
2010. szept. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!