Az én kisfiam akkor volt 4 hónapos,és ugyanakkora volt...
2009. márc. 23. 10:56
3/9 anonim válasza:
Igen, az előzőt én is láttam! Az én kislányom ugyanakkor, 5 hónaposan volt ugyanekkora.
2009. márc. 23. 10:59
4/9 anonim válasza:
Az anyuka cukros volt!
2009. márc. 23. 10:59
5/9 A kérdező kommentje:
az én babám 4 hónaposan volt akkora, mint a tv-beli kisfiú.
vajon mennyire lesz majd egészséges gyermek, ill. felnőtt egy óriásbabából?
igen, cukros volt az anyuka.
2009. márc. 23. 11:05
6/9 anonim válasza:
Mikor én szültem, a kórházban született egy 6150 grammos "kisfiú"! Nem is értem, ő miért nem volt a tv-ben!!? Ja, ehhez a súlyhoz csak 55 cm volt...
2009. márc. 23. 11:08
7/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én ányom fél évesen volt akkora pedig ő sem volt kicsi baba. De. Az anyuka egyrészt terhességi cukros volt, másrészt lehetett látni, hogy ő sem az a törékeny fajta. Tehát egy része biztosan genetika, másik része a cukor. Én is terhességi cukros voltam, inzulinoztam magam de betartottam a kemény diétát. Persze ügyelve rá, hogy a babám nehogy elsrovadjon. Tehát nem éheztem. A lényeg, hogy a lányom potnosan a kiírt napon 3540 Kg-val és 56 cm-el született. Azér lett a fent említett baba óriásbébi mert az anyuka nem tartotta be megfelelően a diétát. Aki betartja és kezelve van a cukra annak nem lesz ekkora a babája. 11 ós kislány anyukája
2009. márc. 23. 11:08
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 61 centivel született, és 4120al természetes úton. Nem vagyok cukros, és ő sem az. A családban senki sem magas igazan, a férjem is 178 cm, teljesen átlagos. Én magam sem vagyok kivételes testalkatú, sem súlyra, sem magasságra.
2009. márc. 23. 11:56
9/9 anonim válasza:
Az én babám 5700 gr-al született.nem voltam cukros,a családban mindenki magas és nagy súlyú babák születnek.a kincsem teljesen egészséges és nem gondolom,hogy a születési súly miatt felnőttként bármi problémája lesz.egyébként most 4,5 hónapos 120-130 gr-ot eszik napi 5 alkalommal és közel sem nő annyira mint a Vele egykorú babák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!