Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttátok a tv6-on a dopemantv...

Láttátok a tv6-on a dopemantv reklámját? A régebbit? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

amikor azt hiszi,hogy okosabb az átlagnál.mi f.aszt képzel ez magáról?

ha félreértettem valamit,akkor bocs.

2011. jan. 24. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
igen-igen, hogy jóval magasabb szinten van mint az átlag magyar emberek, szerintem itt sp-re fluor tomira lola-ra és annak rajongóira gondolt, mert velük nagyon rosszban van, nem is egyszer keveredett velük vitába. viszont premier epizódját láttam meztelen nőket fényképeztek... egyébként egy nagy marhaság a sorozat, szerintem 10 epizódnál tovább nem fogja bírni :) L/18
2011. jan. 24. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Okádnom kell tőle minden alkalommal. Hihetetlen, hogy egy ilyen semmirekellő, ingyenélő, celebcigány a nagy példakép ebben a roggyant országban. Nem csoda, hogy ott tartunk, ahol.

Amit művel az olcsó mű-provokáció (a médiában úgy mondják: botránykeltés). Remélhetőleg az "ólomtartalma" is a magasan a magyar átlag felett lesz hamarosan...az ilyen már tényleg megérdemelné!

2011. jan. 26. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:

kinek kellene példaképnek lennie ????

annak aki állandóan cigányozik ? vagy az olyan álszent képmutató hazug sunyi embereknek akik csak máok háta mögött merik vállalni a véleményüket ????

na gondolkozzatok már egy kicsit emberek

2011. jan. 29. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Tudtommal a "cigány" egy teljesen normális, magyar szó - alapvetően nem jelző és nem negatív kifejezés. Ezzel szemben az idolod "zenéiből" két másodperc után özönlik a trágárság, sértegetés és szitok.

2. Nem a háta mögött nyilvánítok véleményt. Ez az oldal nyilvános, akár még válaszolhat is. Nem hinném, hogy hazug vagy álszent lennék (kis országunk ünnepelt celebjeivel ellentétben), a véleményemet kérték és leírtam. Neki, személyesen - és nagyon szívesen - is az arcába mondanám, hidd el.

3. Jobban belegondolva teljesen igazad van! Ennek az országnak csúfolt, morális fertőnek tényleg egy ilyen példakép dukál. Mea Culpa. Nem szóltam!

2011. febr. 1. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:

hallgattál már végig akár egy Dopeman albumot is ??

aztán én be is fejeztem

minek vitázni a semmin , a felfogást meg hozzáállást úgysem lehet megváltoztatni bennetek , sem bennem ....

2011. febr. 1. 11:58
 6/9 A kérdező kommentje:

na akkor nézdmeg a reklámot,barátocskám!azt mondja:magasan a magyar átlag fölött vagyok" nem pont ezt,de tömmören ennyi.

na,szerinted ez milyen ember?jobbnak hiszi magát a többinél?

egyébként asszem ez valami repper,úgyhogy remélem senki nem hallgat ilyen fosadékot,te antifa sunnyadék!

2011. febr. 1. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:

te nagyon elvakult fickó lehetsz öcsém

de hát veszekedjen veled a jó édes fa...opó ku..a anyukád az

befejeztük a társalgást ??? remélem

2011. febr. 1. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
menj anyádba te áruló sunnyadék köcsög!tudok kinek anyukázzál!
2011. febr. 2. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:
ha meg befejeztük,akkor mindek írtál ide?nagyon okos lehetsz!egyébként ha ilyen okos vagy már,szabad kérdeznem ki a példaképed?
2011. febr. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!