Láttátok a tv6-on a dopemantv reklámját? A régebbit? Mit szóltok hozzá?
amikor azt hiszi,hogy okosabb az átlagnál.mi f.aszt képzel ez magáról?
ha félreértettem valamit,akkor bocs.
Okádnom kell tőle minden alkalommal. Hihetetlen, hogy egy ilyen semmirekellő, ingyenélő, celebcigány a nagy példakép ebben a roggyant országban. Nem csoda, hogy ott tartunk, ahol.
Amit művel az olcsó mű-provokáció (a médiában úgy mondják: botránykeltés). Remélhetőleg az "ólomtartalma" is a magasan a magyar átlag felett lesz hamarosan...az ilyen már tényleg megérdemelné!
kinek kellene példaképnek lennie ????
annak aki állandóan cigányozik ? vagy az olyan álszent képmutató hazug sunyi embereknek akik csak máok háta mögött merik vállalni a véleményüket ????
na gondolkozzatok már egy kicsit emberek
1. Tudtommal a "cigány" egy teljesen normális, magyar szó - alapvetően nem jelző és nem negatív kifejezés. Ezzel szemben az idolod "zenéiből" két másodperc után özönlik a trágárság, sértegetés és szitok.
2. Nem a háta mögött nyilvánítok véleményt. Ez az oldal nyilvános, akár még válaszolhat is. Nem hinném, hogy hazug vagy álszent lennék (kis országunk ünnepelt celebjeivel ellentétben), a véleményemet kérték és leírtam. Neki, személyesen - és nagyon szívesen - is az arcába mondanám, hidd el.
3. Jobban belegondolva teljesen igazad van! Ennek az országnak csúfolt, morális fertőnek tényleg egy ilyen példakép dukál. Mea Culpa. Nem szóltam!
hallgattál már végig akár egy Dopeman albumot is ??
aztán én be is fejeztem
minek vitázni a semmin , a felfogást meg hozzáállást úgysem lehet megváltoztatni bennetek , sem bennem ....
na akkor nézdmeg a reklámot,barátocskám!azt mondja:magasan a magyar átlag fölött vagyok" nem pont ezt,de tömmören ennyi.
na,szerinted ez milyen ember?jobbnak hiszi magát a többinél?
egyébként asszem ez valami repper,úgyhogy remélem senki nem hallgat ilyen fosadékot,te antifa sunnyadék!
te nagyon elvakult fickó lehetsz öcsém
de hát veszekedjen veled a jó édes fa...opó ku..a anyukád az
befejeztük a társalgást ??? remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!