Lehet olyan, hogy nagyon fájdalmas a baba rugdosása? Eddig nem fájt.24 hetes vagyok. Mit csináljak?
A köldökömhöz rugdos, és a "bőröm" fáj...
Nem a belső szerveim.
Hu nagyon egyutterzek :-(
Nekem is ilyen mar a 24 hettol. Most a 34. hetet toltom szombaton es egyre rosszabb. Mar aludni sem tudok tole, egesz nap ficankol. Most a nagy meleg miatt nyugisabb de ha idealis a homerseklet, megallithatatlan es az elegge fajdalmas.
főleg ha esetleg neked is olyat fog csinálni, mint az én picim, hogy rendszeresen bekucorodik a jobb oldalamba, és ott valami ideget nyomhat, mert olyan érzés, mintha kést forgatnának a combtövemben... főleg akkor kellemetlen, amikor sétálok az utcán, mert muszáj olyankor összegörnyednem, hogy odébb nyomkodjam... :)
Semmit nem tudsz amúgy csinálni, hozzá kell szokni... :)
A legcsodásabb az lesz, ha beaksztja a lábát a bordáid alá...na attól nekem sírhatnékom volt!
Van olyan, hogy fáj a baba mozgása! :(
Ez egy tesztkérdés volt. Kíváncsi voltam, ki mit reagál.
Többször láttam már olyat, hogy panaszkodik egy kismama, hogy nem rugdos a baba, fáj valamije, stb.
Mindig meg van vigasztaléva, hogy semmi baj, ez természetes.
Akkor leírom, hogy az én babám már nem él, ugyanis az orvos nem vette észre, hogy kevés a magzatvíz, pedig sokat panaszkodtam, hogy fáj a rúgása. Meg kellett szülnöm.
Normál esetben a víz miatt nem kellene éles fájdalmat érezni egy rúgástól.
Senki nem írta közületek, hogy menjek UH-ra, mert bajt is jelezhet.
Ha van hasonló kérdés, én mindig írom, hogy menjen el, nézesse meg, mert bajt is jelezhet. Mindig le vagyok pontozva. Inkább már nem is írom, pedig ha időben észreveszik, lehet ellene tenni.
Remélem jó kis tanulság volt. Nem minden esetben kell vigasztalni a kismamát. Igenis menjen utána...
Egy elővigyázatos orvossal megelőzhető lett volna a baj, magzatvíz feltöltéssel.
Ha az orvos elküld UH-ra, és nem azzal vigasztal, hogy azért kicsi a hasam, mert magas vagyok.
Értem, mit írtál, utolsó, de megnyugodni csak akkor lehet, ha megnéztad, tényleg minden OK.
Legközelebb nem engedem magam "lerázni", addig beszélek, míg meg nem néz. Bár ilyen előzménnyel nagy esélyem lesz rá.
Szia! Nagyon sajnálom,ami veled történt. Igazad van abban,hogy sok mindenre mondjuk/mondják az orvosok is,hogy normális,miközben nem az. De ugyanaz a jelenség lehet,hogy egyik embernél teljesen ártalmatlan tényleg,míg a másiknál valami gond van mögötte. Viszont,ha kicsi a has,azt nem értem, mért nem nézte meg jobban az orvos. Nekem mindig mérte a védőnő és az orvos is,és mindig rendben volt,de azt mondták,ha bizonyos eltérés lenne,az utalhat problémára.
Amúgy nekem is volt,hogy fájt a babám rúgása, igaz már inkább a terhesség vége felé amikor amúgy is kicsi helye van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!