Melyik az az időszak (terhességi hetekre gondolok), amikor a legaktívabb a baba a pocakban? Mikortól van az, amikor már esetleg kellemetlen, fájdalmas a mocorgása?
Én nem gondolom,hogy fájdalmas bármikor is.
Mindenképpen az utolsó trimeszterben aktívabb,de ez leginkább azért érezhető mivel már nagy a baba és kisebb a hely.De soha nem volt fájdalmas,vagy kellemetlen.a kellemetlenség abból adódik,hogy minél nagyobb a pocak annál körülményesebb pl. az alvás ,esetenként a mozgása a kismamának.
Nekem soha nem fájt,nem még csak kellemetlen sem mikor ficergett a kisfiam a hasamban. :)
nekem van hogy "fájdalmas" "kellemetlen" a mozgása. nem is igazán mozgás ez, valahogy a bordáim alá nyomja a lábacskáját, és feszíti kifelé... hát nem a legkellemesebb érzés, ilyenkor nem tudok ülni, akkor még rosszabb. ezt kb a 26-27. héttől csinálja.
de nem panaszkodom, imádom mikor nyüzsizik a pocakomban :)
25. héttől 35. hétig elég aktív
Az utolsó 1-2 hétben nekem elég fájdalmas volt.
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!