Ma jön hozzám a védőnő,11 hetes vagyok. Van esély hogy hoz szívhangfigyelő készüléket?
Ne aggódj ilyeneken.Úgy állj hozzá,h biztosan minden rendben van vele.
Amúgy nem valószínű,hogy visz.Nekem is csak a 20. héttől hallgatta.(Ídy is sokszor alig találta meg,mert állandóan eluszott.)
11 hetesen még nem próbálkoznak a szívhang hallgatóval, mert nincs értelme. A méhed 12 hetes korig elméletileg még a szeméremcsont mögött van és a baba is nagyon pici, nem lehet megtalálni a szívhangot. A legtöbb készülék épp emiatt 12 hét után használható, legalábbis gyártó szerint és elméletben, gyakorlatban még akkor is inkább csak idegeskedés forrása.
Nekem van sajátom, de 15. hétig nem is nagyon próbálkoztam vele, mert szinte soha sem sikerült megtalálni korábban és csak kétségbeesés és csalódottság volt a vége, épp ezért nem nagyon használják a védőnők sem 18. hét előtt.
Szia!
Még nagyon pici a baba ahhoz, hogy megtalálja a védőnő. Az orvos is csak a 15 héten nézte meg, és alig volt hallható az ő készülékén is. A védőnőknek a 28. héttől kötelező, (ezt ő mondta nekem), de már megnézte 21 hetesen. Szóval szerintem még várnod kell erre.
Az ultrahangon fogod látni (hanormális a doki és megmutatja) hogyan dobog a szíve.
Sok boldogságot!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!