Óriásbébi? Mekkora lesz a végére?
Tegnap voltunk ultrahangon, ma töltjük be a 32. hetet és az uh alapján a babánk becsült súlya 2500 gramm, és minden mért csontja 3 héttel nagyobb (pocakmérete 36 hétnek felel meg :) ) a doki is mondta, hogy jó kis husis baba, a kis arca majd szétreccsen, olyan kis dundi... :D
Volt másnak is ilyen nagy a picurkája? Mennyi lett a súlya a terhesség végére? Mekkora bodykat, rugikat érdemes így vennem?
(nem fogant amúgy korábban, biztosan 32 hetes)
Köszönöm a válaszokat...
Ezek a mérések nagyon megbízhatatlanok, rengeteget tévednek a gyerek méretét illetöen.
Nekem a 32. héten azt mondták, hogy elhaladta a 3,2 kg-ot, aztán megszületett 2,9-cel a 40. héten.
Ha ez igaz: "a doki is mondta, hogy jó kis husis baba, a kis arca majd szétreccsen, olyan kis dundi", akkor az orvosod hülye, olyan nincs, hogy egy gyereknek majdnem szétreccsen az arca.
33 hetes uh-n 3000 grammra becsülték a fiam súlyát, a fiam a méretei alapján 36 hetesnek felelt meg. Mondta is a doki, hogy 4 kg körüli súllyal fog születni. 2 hét múlva kellett visszamennem kontrollra, akkor valamennyit visszavett a fejlődésből, akkor 3300 grammra becsülték, de mondta az orvos, hogy most már nem fog olyan nagy ütemben fejlődni, nem lesz nagyobb 4 kg-nál, de ott lesz a közelében.
Egészen pontosan a 38. héten született a fiam és 3960 grammal és 54 cm-el. Szóval nem lett azért óriásbaba, de éppen kicsi sem lett.:) Nekem teljesen jól tippelt a doki.:)
Amúgy 56-os ruhákat nem igen használtuk, csaj pár napig, 62-es ruhákkal indultunk inkább.
4d-n voltunk, és - lehet én fogalmaztam kétértelműen - de természetesen nem komolyan mondta, hogy szétreccsen, csupán mosolyogva említette meg, hogy husis baba és a 4d-s képek alapján kis kerekfejű, pofis baba, erre értette... de nem hülye a doki, csupán jókedvűen zajlott az uh...
Köszönöm az eddigi válaszokat...
Huh kedves 5ös válaszoló, azért ez nagyon durva, hogy mekkorát tévedett az uh-gép... gondolom meglepődtél :)
nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a babaruhaméret-tippeket, hamarosan nekünk is kiderül, hogy mennyi az annyi :)
További szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!