Akik ellenezték a védőoltást, (h1n1) végülis kitartottak a nézeteik mellett, vagy változott?
Figyelt kérdés
Én se nem elleneztem, se nem voltam mellette. Úgy voltam vele, hogy amint az orvos mondja, beoltatom magam. Ő kezel, benne kell, hogy megbízzak. A 12. héten még azt mondta, nem tud segíteni, döntsek magam, nem meri se javasolni, se ellenjavallni. A 16. héten már azt mondta, van annyi információ, hogy javasolja az oltást nekem is. Beoltattam magam, ennek már 1 hónapja. Mellékhatás nem volt, nem vagyok betegesebb azóta, és nem bántam meg.2010. jan. 2. 14:26
21/34 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen ostoba vagy, kedves utolsó.... a hidegen hagy, idéző jelben van, vagyis nem nem érdekel, hanem nem attól tettem függővé, hogy oltatok vagy sem. Mellesleg a vírus nem kultúra függő, de a kimenetele lehet az...
2010. jan. 3. 10:23
22/34 anonim válasza:
Mit ostobázol itt te prosztó! Ne írj ki kérdést ha nem fogadod el más véleményét! Nekem ez volt a véleményem ha tetszik ha nem és ha idézőjelben is van akkor is gáz, ki lehetett volna hagyni és ha te nem lennél ostoba ki is hagytad volna! És még nem beszéltem a mosolygásodról amit a 16 éves lány halála váltott ki!
23/34 A kérdező kommentje:
:O A 16 éves kismama meghalt? Látod, ennyire nem figyelem a híreket, próbálom kizárni ezeket a dolgokat. Elfogadom a véleményedet, nem arról van szó, hanem arról, hogy ostoba vagy.
2010. jan. 3. 14:27
24/34 anonim válasza:
Igen, és most én mosolygok. A különbség kettőnk között csak az, hogy amíg te betegségen és halálon nevetgélsz, addig én a te primitív agyadon!
25/34 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem én vagyok a primitív, ha ennyi esett le neked, hogy én a halálon nevetgélek. Remélem a babádnak ennél több agya lesz, nem az anyucitól fogja örökölni a logikát! :)
2010. jan. 3. 14:55
26/34 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne áltasd magad, ezt te kezdted és az én véleményem is az, hogy primitív vagy! Állj le!
27/34 anonim válasza:
"16 évesen általában az alacsony szociokulturális körülmények közt élők vállalnak gyereket. Felcsinálják és minden mindegy alapon meg is szülik a babákat. "
Ez is nagyon durva és primitív megnyilvánulás!
28/34 anonim válasza:
Sok az előítélet és nagyon hamar ostobázol kedves kérdező! Nem volt bántó komment de te nem tűrsz ellenvéleményt, és igen én is úgy gondolom, hogy ezt te kezdted. Mellesleg nem minden 16 éves felcsináltatja magát és ennyi. Vannak fiatalok nagyobb felelőségtudattal mint egyes 30 évesek. Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!
29/34 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a 16 éves kismama már jól van,levették a gépről,nem soké mehet haza!A híradóban legalábbis ez volt!Na,mindegy,én akkor sem oltatok!
30/34 A kérdező kommentje:
:( Nem akartam ám senkivel bunkó lenni. Majd egy hete tiszta hülye vagyok és mindenre támadással és bunkósággal reagálok.
Egy a lényeg, egészséges legyen mindenki babája és ne támadjon meg senkit a h1n1, meg semmi.
2010. jan. 4. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!