Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik ellenezték a védőoltást,...

Akik ellenezték a védőoltást, (h1n1) végülis kitartottak a nézeteik mellett, vagy változott?

Figyelt kérdés
Én se nem elleneztem, se nem voltam mellette. Úgy voltam vele, hogy amint az orvos mondja, beoltatom magam. Ő kezel, benne kell, hogy megbízzak. A 12. héten még azt mondta, nem tud segíteni, döntsek magam, nem meri se javasolni, se ellenjavallni. A 16. héten már azt mondta, van annyi információ, hogy javasolja az oltást nekem is. Beoltattam magam, ennek már 1 hónapja. Mellékhatás nem volt, nem vagyok betegesebb azóta, és nem bántam meg.
2010. jan. 2. 14:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
64%
nem oltattam,nem is fogok,iszom a forróteámat,meg eszem a halom gyümit,zöldséget,felöltözöm rendesen
2010. jan. 2. 14:35
 2/34 anonim ***** válasza:
61%
én mindig is elleneztem és most sem oltatok.
2010. jan. 2. 14:46
 3/34 anonim ***** válasza:
82%
Én elleneztem, de végül is beoltattam magam. Remélem jól döntöttem... December elején kaptam meg a védőoltást, mert decemberben egy csomó vizsgálatra kellett mennem, és nem tudtam kerülni a közösséget. most 20 hetes vagyok
2010. jan. 2. 14:54
 4/34 anonim ***** válasza:
62%
Én ellene voltam és vagyok is. Eszek gyümit, teát. De be nem zárkózom, bár mindenhova kocsival/gyalog járok, tömegközlekedést nem használok. Mivel nincs aki helyettem vásároljon, így elég sokat járok boltba.
2010. jan. 2. 16:15
 5/34 anonim ***** válasza:
71%
én ellene voltam,és vagyok is,és leszek is.és nem vagyok bezárkózva sem.ugyanúgy járok vásárolni,mivel nincs aki helyettem intézze,járok vizsgálatokra,hasznáéom a tömegközlekedést mivel muszály vagyok használni.szedek vitaminokat,eszek gyümiket.ennyi.eddig megúyztam.remélem meg is fogom úzni ezután is.
2010. jan. 2. 16:42
 6/34 A kérdező kommentje:
Köszi. Vajon miért nem hasznos egy-egy válasz? Mert nem ugyan azon a véleményen vannak emberek? Egy eldöntendő kérdést tettem fel, hogy változott-e a vélemény...
2010. jan. 2. 16:44
 7/34 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak üzenem: a forró tea azért nem jó, mert a c vitamin, ami a citromban is van, 60 fokon lebomlik, így nem is hat igazán. Boldog babavárást!
2010. jan. 2. 16:45
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nagyon ellene voltam, de amikor meghalt az első kismama akkor azért elgondolkodtam. Mindenki félti a kisbabáját, de mondjuk ha meghalunk és a babánkat megmentik akkor anya nélkül fog felnőni. Bízok annyira az oltóanyagban, hogy nem okoz semmit a babánál és így nyugodtabban tudom nézni a híradót is. Mert minden nap hallani,hogy a kismamák mennyire veszélyeztetettek, és a babának nem tesz jót a sok idegeskedés. Szerintem godndoljátok még meg lányok!!35 km eüs
2010. jan. 2. 16:47
 9/34 anonim ***** válasza:
34%
Mindenki akkor oltatott, amikor meghalt az első kismama... Én is megijedtem akkor, de nem oltottam annak ellenére sem. Én sem zárkóztam be és bízom az orvosaimban és abban, hogy ez csak egy nagy lufi az egész. Az első kismama is aki meghalt, olyan körülmények között élt, hogy bármi mást is elkaphatott... A második is sajnos más problémákkal is küszködött. Sajnálom nagyon őket, eddig is veszítettünk el kismamákat, más betegségek vagy gondok miatt sajnos, csak akkor nem mi voltunk terhesek és nem figyeltünk fel annyira. Nem fogok oltani, amíg terhes vagyok, NEM.
2010. jan. 2. 17:32
 10/34 A kérdező kommentje:
Engem "hidegen" hagyott, hogy meghaltak a kismamák, nem azért oltattam. Nagyon sajnálom őket, de tufom, hogy milyen körülmények közt éltek, miféle bajaik voltak... Akkor kezdtem el mosolyogni, amikor a 16 éves kismamáról kezdtek beszélni.........
2010. jan. 2. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!