Terhesség 30. hetében 110/57-es vérnyomás baj vagy a nagy meleg csinálja? Babának nem lehet baja? :|
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 22:08
1/10 anonim válasza:
Nem vészesen alacsony. Nekem végig ekörül volt.
igyál eleget
2/10 anonim válasza:
Nekem végig alacsony volt a terhességem alatt. 100/50 volt általában. A dokik azt mondtak szeretik az alacsony vérnyomást terheseknél.:)
3/10 A kérdező kommentje:
Az a nagyobb baj ha magas nem? :|
2014. jún. 9. 22:13
4/10 anonim válasza:
Nekem 100/60 kezdetektől fogva. Annyit mondtak, hogy a magassal lenne nagyobb bajom.
5/10 anonim válasza:
Mi ezzel a bajod, teljesen normális?
Nekem 84/48 volt terhesen.
6/10 anonim válasza:
Ha 100/60 volt a vérnyomásom, akkor már-már szinte magas volt :) a tieddel sincs semmi gond.
7/10 gabszem válasza:
nekem mindig ennyi. nincs vele semmi baj. az lenne baj ha magas lenne
8/10 anonim válasza:
Örülj neki! Tényleg igyál sok folyadékot, de nincs gond, nekem magas a vérnyomásom sajnos, összeraknám a két kezem ha ennyi lenne:D Úgyhogy nem kell félned, a baba szereti az alacsony vérnyomást:)
9/10 ivilicious válasza:
Ez teljesen normális vérnyomás terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!