Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duzzadt, meleg, nehéz, érzéken...

Duzzadt, meleg, nehéz, érzékeny mell mitől lehet? Olyan, mint amikor belövell a tej.36+4 hetes kismama

Figyelt kérdés
Volt valakinek ilyen? Kellemetlen érzés nagyon. Jelent valami bajt, vagy ez normális? Első babámmal nem volt ilyen gondom, csak szülés után, tejbelövellésnél.
2014. jún. 3. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem a 28-dik hettol van ilyen bizonyos idokozonkent. Aztan masnap vagy harmadnap elindul a tejem ataztat mindent es ujra abbamarad, majd egy het mulva ujra kezdodik az egesz. Elsonel nekem sem volt ilyen gondom. Segit ha furdes utan egy kicsit torulkozovel atmaszirozom.
2014. jún. 3. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem gyulladástól volt. Azt hittem, az is csak szoptatás alatt lehet majd, de az orvos szerint már a terhesség alatt is. Adott rá antibiotikumot.
2014. jún. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!