Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Penészes sajt? Ezt se lett...

Penészes sajt? Ezt se lett volna szabad?

Figyelt kérdés
Ma ebédre sajtszószos tésztát készítettem, de azt a tasakos sajtport vettem hozzá, amihez tejet kell önteni és 1-2 percig forralni. Utólag olvastam el, hogy kék-penészes sajtot is tartalmaz. Ezt se lett volna szabad megenni...Kismama vagyok
2014. jún. 9. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Miért eszek ilyen műanyag kajákat?
2014. jún. 9. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert ezt kívántam!! Amúgy a kérdésre kérnék válaszokat!!!!
2014. jún. 9. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a zacskós kaja szerintem csak penészes sajt mellett volt. Már ami a mennyiséget illeti. :) De egyébként ha konkrétan Te főztél volna penészes sajtból valamit, akkor sem lenne semmi baj, hiszen hőkezelve lett.

Nem lesz semmi baj, nyugi!

Ha ez megnyugtat és ma brie sajtot ettem ebédre, mert csorgott érte a nyálam. Szerintem megmaradok! :)

Szép estét!

15hkm

2014. jún. 9. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ezek a zacskós porok sajtot sem láttak, nemhogy drága penészes sajtot.
2014. jún. 9. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy volt abban kék penészes sajt....És ha volt is, szerintem nagyon nagyon kis mennyiségben. Igen, a penészes sajtokat kerülni kell, de ilyen kis mennyiségben, ami abban a tasakos vacakban lehetett, biztos nem árt.
2014. jún. 9. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a zacskos sajt akkor látott sajtot amikor én piros havat...
2014. jún. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!