Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok,...

17 hetes terhes vagyok, utoljára a 12. héten voltam uh- on, azóta nem kellett mennem. Az már majdnem 2 hónapja volt. Normális az, hogy mivel már rég láttam a babót uh-on, mindig arra gondolok, vajon jól van e odabent?

Figyelt kérdés
Még a mozgásait nem érzem pedig az nagyon megnyugtató lehet ilyenkor.Nem vérzek, nem fáj semmim, de akkor is csak arra gondolok, vajon jól van e odabent.Köszi a válaszokat.
2008. júl. 30. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normalis!En ugyan voltam 16 hetesen uh-n...es akkor meg is mondtak,hogy pucaja van a mi kis csoppunknek!

Aggodni meg szamtalanszor fogsz,addig is mig a szived alatt hordod es azutan meg foleg mikor mar minden levego vetelet lesni fogod...

Engem is megijesztett a babam,mikor 18 hetesen aktivan ereztem ot es a 19.hetre egyik naprol a masikra semmi....!Mikor o volt akkor is paraztam,h jaj,biztos csak valami szelet ereztem...de aztan 4 nem olyan aktiv nap utan ejjel 3kor arra ebredtem h valaki focizik a hasamban...de annyira h vissza sem tudtam aludni.

Biztos jol van odabent,engem is azzal nyugtattak h biztos megfordult es azert nem erzem o annyira vagy a gerincemmel szembe fordult...

Vegul igaz volt,denyleg megfordult,most bal oldalt van a pici fejecskeje!

Gratulalok a babahoz!

21 hetes pocakos

2008. júl. 30. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Akár csak rólam írtál volna...:)Nekem is ugyanez volt.Én is a 12 uh után legközelebb a genetekiai uh-on voltam ami nekem a 19. héten volt.Én is folyton arra gondoltam, hogy vajon minden rendben van e vele.Nyugodj meg nem hiszem, hogy valami baj lenne a babóddal!!További boldog babavárást kívánok neked!!!Nyugodj meg biztos, hogy minden rendben van a kis pocaklakóval.

21 hetes kismama

2008. júl. 30. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is és szerintem a legtöbb kismama is így van ebben a helyzetben. Nekem sem túl megnyugtató, hogy hivatalosan csak 12, 18 és utána 32 hetesen van UH. Mert persze, hogy aggódunk. Persze, terhes ambulanciára bármikor bemehetnék én is, hogy megnézzük, de úgy gondoltam, ha tényleg nincs semmi baj (vérzés, görcs), akkor inkább kivárom, amikor legközelebb kell menni. Lehet ezt nevezni akár babonaságnak is:)

De rettentően kíváncsi vagyok, mert mi még azt sem tudjuk, mi a babánk neme.

26 hetes pocakos

2008. júl. 31. 09:32
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Ne aggódj! Én is ezt tettem, ráadásul vki azt mondta, hogy nem is látszik rajtam, hogy 16 hetes terhes vagyok. Erre persze minden bajom lett. Kérdeztem a páromat, hogy mi van, ha baja lett odabent a kis pocaklakónak??? Ő elkezdett nyugtatgatni, hogy minden a legnagyobb rendben van, és a hasamra tette a kezét, hogy megsimizze a babánkat. A következő pillanatban kapott egy jó nagy rúgást a kis édestől! Első alkalommal!!! Gondolta, ő is megnyugtat. :)

Szóval nyugi, minden rendben lesz! A legjobb, ha sokat vigyorogsz, és örömmel gondolsz a babádra! :)

További jó növekedést!

2008. aug. 6. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!