Kérdésem, amiben várom a segítségeteket: Babát tervezünk, ez az első hónap. A ciklusom rendszertelen sajnos. (voltam hormonvizsgálaton, ott nagyjából minden rendben volt, ciszta nincs, áprilisban voltam dokinál). Lehet baba?
A rendszertelen ciklus miatt, es ha az ember lánya ír-es, es nem kezelik, a rendszertelen cikluson kívül progeszteronhianyt okoz (egyszerű vervetellel kideríthető a 21. napon is), ami a baba megtapadasat vagy vetelest okozhat. Talán érdemes lenne megnezetni, ha nem néztek, mar csak úgy is :)
Egyébként 1 hónap sikertelenség, ha ugy alakul, meg semmi (tudom, nehéz), de ha mondjuk meg fel évig rendszertelen a menstruaciod, akkor én a helyedben tényleg megmutatnam endokrinologusnak a leleteket, biztos, ami biztos alapon.
Én mondjuk előbb is, de én is ugy voltam, hogy 1 nagyon jó meddőségis doki volt az orvosom, es nehogy mar nekem mások bepofazzanak, hogy mi a bajom ;) es de :)
Nőgyógyász és endokrinológus is látta az eredményt. és mindketten azt mondták egymástól függetlenül, hogy nem IR. Nem hagyott nyugodni a dolog, ha már ennyien mondtátok, így ma este ezen kívül megkérdeztem még dietetikust is aki a Budai meddőségi kp-ban dolgozik. azt mondta ezzel nincs tennivaló. Képlet alapján is kiszámolta. Azt mondta h az egészséges táplálkozás ajánlott minden PCOsnak és babatervezőnek. De ez nálam nem gond, főleg, hogy alapban nem eszem finomított cukrokat és fehér lisztes dolgokat egyáltalán és rendszeresen sportolok és nincs rajtam fölösleg.
3 különböző szakember mondta h ez nem IR. Szóval egyelőre nem kérdezek meg egy 4.-et, de köszi a kommenteket.
Akinek PCO-ja van: csak annyit, h tesómnak is az van és most várja a 3. babáját.:)lehet h szerencséje van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!