Nektek mi a véleményetek a témáról>béranyaság?
Itt egy cikk: [link]
Ti egyetértetek vele? Vagy épp ellenkezőleg?
Szerintem kár, hogy itthon nincs béranyaság, hatalmas segítség lenne az egészségügyileg erre rászoruló nőknek. Szerintem viszonylag egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot jogilag. És ha a kicsi kérdezné később, nem hiszem, hogy ne lehetne úgy elmondani neki, hogy az sérülést/problémákat okozzon. Ami a kötődést illeti: örökbefogadott gyereket is ismertem, úgy szerette, mint az édesanyját, nem is volt kíváncsi a biológiai szüleire. Véleményem szerint kicsit túl van "hypeolva". Amit pedig a cikk ír, hogy szinte érzik egymás gondolatait-erős túlzásnak vélem, két felnőtt ember (akiknek már vannak önálló gondolatai, kifejlődött agya) sem gondolatolvasó, hát még egy fejlődésben lévő magzat.
Mint zacis csak annyit tudok, hogy nyilván van akit jobban megvisel a téma, különösen, mert nem indegy, hogy miért és hogyan passzolták le a biológiai szülők.
A béranyaságot jó ötletnek tartom, ezzel mindenki nyer és rengeteg olyan családhoz tudna baba kerülni ahol tényleg "normális" körülményeket kap, és persze szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!