Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van tényleg praktika a szülés...

Van tényleg praktika a szülés beinditására?

Figyelt kérdés

A dokim elutazik akkor mikor 39 hetes terhes leszek...

És nem szeretnék másnál szülni mert nem hiába fogadtam meg öt és fizettem neki a terhesgondozásért.

Amúgy sem szeretnék 40 hétre szülni (ki is szeretne akkor...) de eddig mig nem tudtam úgy voltam vele hogy nem izgat igazán az 1-2 hét már.

Nagyon szeretném ha elöbb sikerülne valahogy megszülni a kisfiamat.

A nagytestvért 37+1 napra szültem és semmit nem tettem hogy beinduljon.

Szerintetek második gyerek is ilyenkor elöbb jön ha nem is ennyivel?

Nem szeretném hogy bárki elitéljen mert a gyerekem az első de a nagyfiam okozta élmények miatt szeretném ezzel a dokival végig csinálni (mert emberséges, preciz, szerintem nagyon jó szakember)

Mondta hogy átad valakinak ha elmegy de akkor ennyi erővel megszülhetem az ügyeletesnél is mert azt sem ismerem és akkor nem is kell pénzt adnom vagy annyit...

Amúgy ha átadnsk egy másik dokinak mennyit illik adni?

2014. jún. 6. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen praktika. Minden gyerek akkor születik, amikor itt van az ideje. Ha a doki elmegy vagy elfogadod a másikat és adsz neki amennyit gondolsz, vagy szülsz ingyen és ügyeletesnél.
2014. jún. 6. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:

A biztos praktikákat a kórházakba alkalmazzák.... a többivel sokra nem mész,ha még nagyon nem akar megszületni.

Inkább bízzál benne,hogy mire a dokid elmegy addigra kibújik.

2014. jún. 6. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki akar a 40. hétre szülni???? Könyörgöm! Ennyi ideig tart a terhesség....Persze a végére már mindenki türelmetlen. Én is, hiszen keddre vagyok kiírva...Szerintem nincs házi praktika erre.
2014. jún. 6. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Szerintem fogadj egy szülésznőt, aki biztos végig ott lesz a szülésnél, és ne a másik dokinak add a pénzt. Második gyerek lévén szerintem nem is kell 40 hétig várnod, így nem is kell aggódnod az idő miatt, ott lesz még az orvosod is. Bár nekem mindhárom gyerkőcöm egy-egy jó nagytakarítás után másnap megszülettek.
2014. jún. 6. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
én hosszú idő után 38 hetesen + 5 naposan lefeküdtem a vőlegényemmel. másnap reggel 9re megszületett a kisfiam :) úgyhogy előtte semmi nem utalt a szülésre, tök zárt voltam. szóval nekünk a szex bejött :)
2014. jún. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!