Nem igazán értem mit hoz ki vegkovetkeztetesnek a kérdező által belinkelt cikk.Valaki érti?
2014. jún. 6. 14:35
13/29 anonim válasza:
jobb pf-ből lány lett, most balból fiú:)
20 hkm
2014. jún. 6. 14:44
14/29 anonim válasza:
Honnan lehet tudni,hogy a jobból vagy a balból ovulált?5-6 hetes lehetek,de még nem voltam orvosnál,ő mondja meg,vagy azon az oldalon kell érezni valamit?Bocsi,ha hülyeséget kérdezek,de még erről nem hallottam.
2014. jún. 6. 15:29
15/29 A kérdező kommentje:
Amikor mész ultrahangra, a doki látja melyik petefészekben van a sárgatest, corpus luteum. Ez marad a petefészekben a petesejt kiszabadulása után, és terhesség esetén megmarad és termeli a progeszteront. De ha nem mondja magától rá is kérdezhetsz nyugodtan.
Nekem csak azért mondták, mert az első hetekben is eléggé fájt a jobb oldalam, és akkor mondta a doki, hogy ott van a sárgatest.
2014. jún. 6. 15:48
16/29 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Amúgy nekem jobb oldali petesejtből lányom született. Tuti,hogy jobb oldali,mert a bal oldalon el van záródva a petevezeték.
2014. jún. 7. 15:31
17/29 anonim válasza:
Nekem is jobb oldali petefészekből származó petesejtből kislányom született!
Eddig eléggé az elmélet ellen szavaztunk úgy látom :)
2014. jún. 8. 16:49
18/29 anonim válasza:
Ez úgy butaság ahogy van. Ugyanis a baba neme csak és kizárólag a férfitől függ. Hogy miért? Az egyszerű és nagyszerű. A petesejt csak XX kromoszómát tartalmaz, míg a hímivarsejt XY kromoszómát. Így a petesejt mindig csak egy X kromoszómával 'szállhat be' a dologba. Ez ellenben a hímivarsejt adhat egy X kromoszómát vagy egy Y-t. És ennek függvényében lesz a baba lány, vagy éppen fiú. Ergó a nőnek meg a petesejtjének semmi köze hozzá, pláne annak nem, hogy melyik oldali petefészekből származik.
2014. jún. 8. 17:46
19/29 anonim válasza:
E szerint nekem lányokat lehetne csak szülnöm, mivel jobb petefészkem nincs, és erre most várom a második fiamat :). Ez ugyanolyan, mint a kínai naptár, népi bölcselet stb. Az elsőnél a kínai szerint lánynak kellett volna lennie, a pocim alakjára is mindenki azt mondta biztos lány és mégis fiú :), most a kínai szerint fiú és az ultrahang szerint is, szóval a megtermékenyülésig 50-50%.
2014. jún. 8. 19:24
20/29 Paraszt_Mári válasza:
kint a tábla a petevezetékbe h. fiúk jobbra, lányok balra! Üdvözlettel, dr. Kocsog Pityu szülész-nőgyógyász
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!