Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap 18 hetes uh-on azt...

Tegnap 18 hetes uh-on azt mondták úgy néz ki kislány. Mennyire élhetem bele magam?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 11:00
 1/8 cavalli ***** válasza:
Nekem is ezt mondták, lányom lett :) Én azért nem éltem bele magam, ki tujda... :)
2014. ápr. 17. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha egyértelműen látszott, akkor igen, beleélheted. Nekem is ott mondták meg és azóta még háromszor :)

33hkm

2014. ápr. 17. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

18 hetes UH-n nekem is egyértelműen lányt mondtak. Akkor még nem mertem beleélni magam. Utána minden vizsgálatkor megkérdeztem, végig lánynak mondták. Még nem született meg, szóval nem tudom 100%-ra, de már annyian és annyiszor mondták és mutatták, hogy azért már el merem hinni. :))

Szerintem még várj legalább 1 vizsgálatot, mielőtt mindent rózsaszínre festesz! :)) (csak vicc volt, de remélem érted, mit akarok mondani ezzel)

2014. ápr. 17. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Van már két kisfiam úgyhogy gondolhatjátok mennyire vágyunk már egy kislányra :) Úgy mondta tegnap a doki,hogy kislánynak nézi (kétszer megnézte) ,de azért még klérdezzünk rá késöbb.
2014. ápr. 17. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én dokim nem tévedett, kislány lett, de mi se éltük bele magunkat, megértelek, jajj nagyon kellemes babavárást :)
2014. ápr. 17. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem már 12 hetesen is azt mondták, hogy lányom lesz, és a mai napig tartják magukat ehhez. 33 hetes kismama. 3D-s szerint is az... :)
2014. ápr. 17. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig eltalálták (2 l, 1 f), most már a 12. hét óta fiút mondanak, 18 hetin 2 különböző orvos is.
2014. ápr. 17. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Na nekem a 12 hetesen mondták hogy lány gyanús. Magánba 17 hetesen mondták hogy 100% hogy kislány. Egy hét múlva mutatták a golyócskákat. Már majdnem megvettük a rózyaszín babakocsit. Visszarendeltek 23 hetesen rá fogok kérdezni megint hogy biztos e hogy fiúcska. De igazán már csak akkor hiszem el ha megszületett.
2014. ápr. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!