10-én megyek 18hetes UH-ra, magától nézik a dokik ilyenkor, hogy kislány vagy kisfiú vagy kérni kell őket?
Figyelt kérdés
Sajnos múltkor is ennél a dokinál voltunk és egy mogorva bunkó volt.2014. márc. 28. 10:21
1/17 anonim válasza:
nálunk mindkét gyereknél megkérdezték,hogy szeretnénk-e tudni.(BP. Bajcsy)De szerintem ez helyenkét eltérő lehet.
2/17 anonim válasza:
Én Mosonmagyaróváron élek és itt ki is van írva egy papírra, hogy ne kérdezd a baba nemét. Csak a 32 heti zh-n mondják meg. :) Durva. Mi 19 hetesen felmentünk veszprémbe és ott megmondták a nemét. 5 hós kislány anyukája.
3/17 anonim válasza:
Én szombathelyi vagyok. A 18. hetin megkérdezték szeretnénk-e tudni. A babám el is kezdett "tárogatni", így egyértelmű volt, hogy kisfiú. :) Biztos van,hogy nem látni egyértelműen. Ezt mondja is a doki, hogy mèg nem kivehető teljesen. Vàrosa/dokija válogatja.
4/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha látnák, már mindenki nagyon izgatott :) Meg aztán menni akarunk úgyis 4D-sre is, de szeretném már 2hét múlva tudni :)
2014. márc. 28. 10:48
5/17 anonim válasza:
Általában megkérdezik a dokik, hogy szeretnéd-e tudni. De ha nem, akkor TE KÉRDEZZ! Maximum húzni fogja a száját, vagy morog, de legalább választ kapsz a kérdésedre (ha a baba is úgy akarja) és nem utána fogod magad emészteni, hogy miért nem kérdeztél rá.
A dokik úgy vannak vele, hogy őket nem a baba neme érdekli, hanem hogy egészséges-e, ezért vannak, akik nem nézik jó szemmel, ha erről kérdezi őket az anyuka.
6/17 A kérdező kommentje:
Ha nem mondja úgyis kérdezem, de elég flegma, így örülnék, ha magától nézné:) 12hetesen arra alig akart válaszolni, h minden rendben van-e, egészséges-e a baba. Más ultrahangos doki meg nincs :(
2014. márc. 28. 10:54
7/17 lcs válasza:
nem is értem az ilyen dokikat, hogy mi a francért nem tudja mondani magától, hogy mit lát az UH-n. egyértelmű, hogy a kismama szeretné tudni, hogy minden rendben van-e, tök természetesnek kéne lennie, hogy közli folyamatosan mit néz az UH-n, és az az érték rendben van-e. nem tudom neki milyen érzés lenne, ha elmenne egy kivizsgálásra, és csak tapogatnák összevissza egy szó nélkül :/ bocsi, az ilyeneken ki tudok akadni :)
8/17 anonim válasza:
Ha az idod engedi olvass utana a kapcsolat analizisnek. En felkeszitettem a picurt hogy masnap ultrahang lesz es szeretnenk tudni a nemet. Egyertelmuen mutatta magat :)
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek :))) 12hetesen széttett lábakkal karokkal volt, de akkor nem is kérdeztem, mondom még korai lenne. Remélem most is így lesz :)
2014. márc. 28. 12:54
10/17 A kérdező kommentje:
Egyébként páromat is, engem is bosszantott,h semmit se mond, úgy kellett kérdezgetni. Amúgyis 1. bébi, még nagyon tapasztalatlanok vagyunk..
2014. márc. 28. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!