Ha ápr.17-én volt az utolsó vérzés első napja és
máj.26-án azt mondta az orvosom, hogy 5 hetes
vérzéskimaradás és már volt szívhang az UH-n, akkor
most hányadik hetes és hányadik napos vagyok? :D
Köszönöm :D
11/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Jártok még erre? Hogy vagytok? Sikerült itt is egy UH időpontot szereznem,ma megyek. Ha még szeretnétek,akkor este leírom az értékeket,remélem minden okés lesz:D. Nagyon izgulok :D Puszi nektek!
Hello! Én itt vagyok és mindenképpen szeretném ha írnál mi újság veled és a babával.
2014. júl. 15. 11:10
13/20 A kérdező kommentje:
Szia:D Na voltunk,integet és rugdos a Kicsike rendületlenül:D. Itt nem adnak papírt,szóval amit gyorsan meg tudtam jegyezni:az ülőmagasság 6,5 cm, nyaki redő 2,2mm, a Down valószínűsége 1:7600 (kb),a másik két kromoszóma-rendellenességé nagyjából 1a 60-és 70 ezerhez. A magzatvíz mennyisége megfelelő. Gondolom ezek úgy nagyjából elfogadható adatok,a nővér meg volt elégedve. Jövő héten megyek Mo-n is a rendes orvosomhoz,az ő szavai fognak teljesen megnyugtatni majd:D. Köszönöm az érdeklődést:D (nekem 3 napja nincs rosszullétem :D:D:D )
Gratulálok, szerintem is megfelelőek a méretek és értékek!!!További jó babavárást és várom a további infókat!
2014. júl. 16. 07:24
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:D Amint lesz még valami eredmény,leírom! Puszi :D
16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok :D Már a 19. hetet tapossuk:D. Rengeteget mozog a kis Picúr és minden rosszullét eltűnt. Jövő hét kedden és 11-én lesz ultrahang,a 11-ei egy komolyabb genetikai. Nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen és megtudjuk a nemét is :D Jó lenne már nem csupán fehér vagy semleges ruhákat venni Neki.
És ti hogy vagytok? Juj,már nem tudom,melyikőtök írta,hogy nagyobbacskák a gyerekek. Szóval Neki üzenem,hogy sok sikert kívánok az új ovis-sulis évhez:D. Aki picivel van, Nekik nagyon sok örömteli napot :D
Szia, jó hallani rólatok, drukkolok a genetikai UH-ra! Majd írd meg mi volt és kíváncsi vagyok a nemére :) Én csak az elsőnél kérdeztem meg, a másodiknál nem, úgy voltam vele, hogy legyen meglepetés.
A fiam holnap kezdi a sulit, nagyon izgulok, hogy fog neki tetszeni, de remélem hogy minden rendben van, a kicsilányom meg megy oviba, de neki ez már nem újdonság mert nem az első évét kezdi.
További szép babavárást és írj ha lesznek új fejlemények :)
2014. aug. 31. 14:31
18/20 A kérdező kommentje:
Szia:D Hú,akkor nagy nap volt tegnap:D Hogy tetszett a suli a gyerkőcnek? Nem fárasztó kétfelé vinni őket reggelente? Ma voltunk egy UH-n,nem volt genetikai,az a jövő héten lesz,de azt mondták,hogy kislány:D Kétszer is megnnézte és mindkétszer lánynak látta. De még megvárom az első rózsaszín ruhával a jövő hetit is,hogy tuti legyen:D. Szóval nagy az öröm!
Gratu a pici lánykához!!!!Vannak már név ötletek?
Az első nap kicsit mindkettő gyereknek nehézkes volt, nem könnyű vissza szokni a hosszú nyári szünet után a szabályokba. A suliba, oviba eljutásnál segítséget kellett igénybe venni (ismerős, aki arra dolgozik és pénzért elhordja az egyiket, mivel a két intézmény a város két külön pontján van), de ez már évek óta így van és működik :)
Örülök, hogy minden rendben, teljen továbbra is nyugisan a baba várás és írj majd továbbra is :)
2014. szept. 3. 09:29
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Az Anna Zsófia a kedvenc már 6 éve,de 3 éve egy kedves baráti házaspár ugyan így nevezte el a kislányukat. Szóval most hülyén jönne ki,ha ezt adnánk,bár őket nem zavarná. Viszont tegnap az Anna helyett találtuk a Szannát,de még vacillálunk. Szerinted szép név? Vagyis jól hangzik a Zsófival? Még egy pár napos nyaralás után sem könnyű visszatérni a hétköznapokhoz,nemhogy egy "rettentő" hosszú nyár után egy gyerkőcnek :D. Nem tartozik rám,de ha az ismerős úgyis arra jár,akkoris kell fizetnetek? Tényleg,nem az én dolgom,csak én nem kérnék érte pénzt. Amúgy az ország melyik részén laktok? Szia:D
Kapcsolódó kérdések: