Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan lehet fürdeni a...

Várandósan lehet fürdeni a Balatonban?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok és az orvosomtól mindig elfelejtem megkérdezni, de a hosszú hétvégére lemegyünk a párommal a Balcsira, még biztos nem olyan meleg a víz, de érdekelne, hogy lehet fürdeni benne? vagy strandra menni? köszi előre is a válaszokat! :)

2014. jún. 4. 20:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) igen, gondolom, hogy még hideg a víz, nem is most hétvégére gondoltam, ha meg nem lehet, akkor sincs semmi gond, a baba többet ér mindennél. :)
2014. jún. 5. 07:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Én fürödtem a balcsiban és a tiszában is. A dokit előtte megkérdeztem, azt mondta nyugodtan, de inkább a természetes vizekben mint a strandon. Semmi problémát nem okozott és igazán jó volt 40 fokban megmártozni. Viszont most még elég hideg lehet a víz szerintem max 20-22fokos ebbe én még nem fürdenék nem terhessen se.
2014. jún. 5. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudni kellene, hogy zárt-e a méhszáj. Ha igen, akkor szerintem lehet a Balatonban fürdeni. Strandot, medencét nem javasolják a sok baci miatt.
2014. jún. 5. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!