Zsófi_ kérdése:
Június 11-én lesz a 3 hónapja hogy nincs menszeszem.3 hete voltam nődokinál elküldött vérvételre ahol a hcg szintem 2.5 mIU/ml. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Azt mondják 2-től terhességről beszélünk viszont a nődoki vizsgálás nélkül azt mondta nem vagyok terhes. Most akkor mi van Viszont tegnap délután 4-kor csináltam tesztet pozitív lett. Ma reggel is csináltam egyet reggel az is pozitív lett de megint csak vizsgálat nélkül elküldtek a francba.2014. jún. 4. 16:38
11/15 A kérdező kommentje:
csináltam képet a tesztről. hogy tudom elküldeni hogy lásd?
2014. jún. 4. 20:10
12/15 anonim válasza:
kepfeltoltes.hu -ra töltsd fel a képet, azután linkeld be ide
14/15 anonim válasza:
Hát ez abszolút pozitív, nem csak odaképzeled, azt hittem halványabb. Lehet, hogy még semmit nem látna az uh-on, így azzal még várj legalább 2 hetet. Sokan elmennek túl korán és semmit nem látni, van, aki 3.-jára megy, mire van szívhang. Ezért kéne mindenkinek csak betöltött 7. hét után menni, mert így fölösen paráznak, hogy 6 hetesen még csak petezsák van, pedig, ha később fogant a baba, még az is teljesen normális. Számold ki, mikor leszel legalább 7 hetes, akkor menj.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi. ma voltam UH-n. Azt mondta a doki hogy 5 hetes terhesség lehet, mert h az uterusban egy 9 mm-es petezsák van melyben jelenleg sem szikhólyag sem embrinális elem nem látható. A Cyt eredményem P3-as lett.
Azt mondta 2 hét múlva menjek vissza és akkor már látható lesz h megzat vagy más a dolog.
2014. jún. 6. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!