Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemrég kaptam beutalót a 28...

Nemrég kaptam beutalót a 28 hetes vérvételre és vizeletre. Eddig nem voltam veszélyeztetett terhesként de most igen, és nem értem miért?

Figyelt kérdés

A vércsoportom 0 negatív ami állítólag ritka, apuka pozitiv A vagy B.

Talán ezért vagy mi másért a táppénz miatt?

2014. máj. 13. 07:28
 1/7 Mays ***** válasza:
Valoszinuleg a negativ faktor miatt. Ilyenkor ha jol tudom injekciot is adnak, mert ha a baba vere pozitiv faktoru akkor ellenanyagot termelhet az anya szervezete, de ezt mar korabban is kellett volna figyelniuk a dokinak meg a vedononek. Errol nem beszeltek neked?
2014. máj. 13. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:

vettek vért az ellenanyagos szűrésre? általában a terhesség elején is veszik.

nekem a 8. héten, akkor pozitív lett, de mégsem lettem veszélyeztetett terhes.

táppénzen vagy? vagy most írtak ki. Mert ha már eleve tp-en vagy, akkor valamilyen indokkal csak tp-re kellett vennie a dokidnak. Szóval ő biztosan tudni fogja.

2014. máj. 13. 09:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az első babám és állítólag ilyenkor nem veszélyes a vérem. Táppénzen vagyok már március vége óta. De nem mondtak semmit baj lenne csak kíváncsi vagyok miért? De lehet majd a védőnőt hívom fel.
2014. máj. 13. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is első baba, ezt mindegyik babánál leveszik. De ha gond lenne, már szóltak volna.

ha táppénzen vagy, akkor ott lettél veszélyeztetett terhes, hiszen valami alapján csak ki kellett írnia az orvosnak! :) Inkább nála kérdezz rá.

2014. máj. 13. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
mi van a papírodon veszélyeztetett terhesség k.m.n ?
2014. máj. 13. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen az 062690 Veszélyeztetett terhesség k.m.n
2014. máj. 14. 05:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez valoszinuleg semmit nem jelent, csak az OEp miatt irjak ra. Nekem is rairtak.
2014. máj. 14. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!