Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Àprilis 12. -én volt az...

Àprilis 12. -én volt az utolsó menszeszem első napja. Voltam nődokinál is, petezsákot láttunk. :-) ) ) Azt mondta, hogy 4hetes vagyok. Én 7hetet számoltam azaz 5hete fogant, nem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, elvben menzesz szerint számolva 7 hetes vagy, de gyakorlatilag biztos, hogy nem vagy annyi, akkor már embriónak és szívhangnak kellene lennie.

Most vagy az van, hogy vagy 2-3 héttel később fogant a középidőnél, vagy sajnos abba maradt a fejlődése.

2014. máj. 31. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgyèrtem, menszesztől szàmítva 7hetes abból ugye 2hete levonunk úgy 5hetes.
2014. máj. 31. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, de nem kell levonogatni semmit. Ha a doki úgy mondta, hogy 4 hetes vagy, akkor azt úgy is értette, nem úgy, hogy 4 hete fogant. A terhességet az utolsó menzesz szerint számolják mindig, nem a fogantatástól. Mikor az UH gép is kiad egy terhességi kort, az is úgy van kalkulálva, hogy nem a fogantatástól eltelt időt mutatja, hanem feltételezi a középidős fogantatást, és beleveszi azt a plusz 2 hetet.

Szóval nálad sajnos van egy 3 hetes elmaradás a menzesz időpontjához képest. Feltéve, ha most voltál dokinál.

2014. máj. 31. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat. Pénteken voltam. A menszeszem se volt rendszeres hosszúsàgú. Végülis nincs baj ez a lènyeg. 3hét múlva kell vissza mennem. Akkor màr lesz szívhang is.

Szép napot.:-)

2014. jún. 1. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Minden rendben a babával?
2014. aug. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!