Ti is vádoljátok az ilyen nőket? Szülés 40 felett.
Figyelt kérdés
Idén negyven leszek és még nincs gyermekem. Na nem azért, mert karrierista lennék, vagy nem vágynék már nagyon régóta egy kisbabára, csak egyszerűen nem találtam meg a párom, aki szintén gyereket szeretett volna tőlem és én is megfelelő apának gondolnám. Olvastam mostanában egy pár cikket, de mindenhol kizárólag a nőket hibáztatják, hogy miért nem válalnak gyereket még 35 előtt. Bennem ettől mindig úgy felmegy a pumpa, mintha az kizárólag csak a nőn múlna.... (Persze van, hogy csak a nőn múlik, de most tekintsünk el azoktól az esetektől, akik "elfelejtették bevenni a fogamzásgátlót" és így válhattak anyukává.) Egyébként még nem tettem le a szülés lehetőségéről. Teljesen egészséges vagyok és külsőm alapján is jópár évet letagadhatnék.
Nálunk működik, és szerintem egész jól, a későn szülés. Anyukám 20 évesen szült engem, 40 évesen az öcsémet. A fiam és az öcsém között 3 év a korkülönbség. Anyu egyedülálló anyaként vállalta be tesómat, aki jelenleg 14 éves és semmiben nem szenved hiányt és az ereit sem tervezi felvágni csak azért mert nincs apja! :)
Sok erőt és kitartást kívánok neked és semmiképp ne törődj a rosszakarókkal!!!!! Úgy élj és cselekedj ahogy Neked jó! :)
2014. jún. 10. 13:40
22/24 anonim válasza:
Arra azèrt ügyelj, hogy sajnos a szépség múlandó.Hiába tartanak és tartod magad az átlagnál jobb nőnek ebben a korban sajnos a szülés nagyobb nyomot kèpes hagyni.A fiatalabb bőr rugalmasabb jobban regenerálódik.Tapasztalatból mondom.Valóban nehezebben alkalmazkodik az ember és nem hoz annyi àldozatot.De ha tényleg szeretnél gyereket akkor lehet hogy a mércét odébb kell tenned.
2014. jún. 10. 15:38
23/24 anonim válasza:
Ezt a legkönnyebb. Ítélkezni mások felett.
Ha fiatal a nő,az a baj, ha idősebb, az!
Nem kell, nem szabad foglalkozni vele! Az ítélkezés mindig a buta emberek kenyere.
Én 23 éves vagyok, sokat látom az utcán az emberek arcán a meglepődést és ítélkezést, hidd el, főleg, hogy engem sem néznek annyinak, amennyi vagyok! Nem csak 40 felett van ez így.
2014. jún. 10. 18:11
24/24 anonim válasza:
Én inkább azokat nézem le valamilyen szinten, akik tudva, hogy szar kapcsolatban élnek, ami nem tart sehova, tizenéveket pocsékolnak barmokra, aztán 35 körül ráébrednek, hogy gyerek kell nekik és onnantól kezdve iszonyatosan tepernek, mindegy ki, csak csinálja már fel őket. (Van ilyen a családban, szabályosan kerülöm.) Közben meg sajnálják magukat, hogy nekik még nem volt megfelelő férfi hozzá. Hát persze, ha tizenévig szarolt egy barommal, akivel nyilvánvalóan nem tartottak sehova, nem volt alkalmas családapának, akkor mit csodálkozik rajta, hogy eltelt az idő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!