Ti is vádoljátok az ilyen nőket? Szülés 40 felett.
egy tökéletlen kapcsolatba szüljek,mint hogy társtalanul,magányosan,gyerektelenül éljek."
Persze mert a tökéletlen kapcsolatnak nem válás lesz a vége amit a gyerek szenved meg.
11-es,oltári nagy átmenetek vannak jó meg rossz kapcsolat között.Én nem azt írtam,hogy rossz,hanem azt hogy tökéletlen.
Mellesleg igen,inkább lennék egyedülálló anya mint gyerektelen magányos 50 éves szingli.
Nem vadolok senkit. Foleg a mai vilagban egyre nehezebb normalis tarsat talalni. Es termeszetes, hogy az ember minden "jottmentnek" nem szul gyereket. Az egyetlen amivel nem szoktam egyeterteni, ha valaki onzesbol es penzsovarsagbol tolja ki a vegletekig. Szerintem akinek a penz a fontos az ne szuljon. De ez mas teszta. Onmagaban a kor semmit nem jelent. Nem ettol lesz valaki jo vagy rossz szulo :-)
Kivanom, hogy megtalald a hozzad illo part! :-)
"Mellesleg igen,inkább lennék egyedülálló anya mint gyerektelen magányos 50 éves szingli."
Csak nem biztos hogy a gyereked szívesen nő fel fél családban. Azért 50 éves kora előtt bőven megtalálják az emberek a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!