Ti is vádoljátok az ilyen nőket? Szülés 40 felett.
Figyelt kérdés
Idén negyven leszek és még nincs gyermekem. Na nem azért, mert karrierista lennék, vagy nem vágynék már nagyon régóta egy kisbabára, csak egyszerűen nem találtam meg a párom, aki szintén gyereket szeretett volna tőlem és én is megfelelő apának gondolnám. Olvastam mostanában egy pár cikket, de mindenhol kizárólag a nőket hibáztatják, hogy miért nem válalnak gyereket még 35 előtt. Bennem ettől mindig úgy felmegy a pumpa, mintha az kizárólag csak a nőn múlna.... (Persze van, hogy csak a nőn múlik, de most tekintsünk el azoktól az esetektől, akik "elfelejtették bevenni a fogamzásgátlót" és így válhattak anyukává.) Egyébként még nem tettem le a szülés lehetőségéről. Teljesen egészséges vagyok és külsőm alapján is jópár évet letagadhatnék.2014. jún. 4. 15:39
1/24 anonim válasza:
Szia!
Még nincs apajelölt? :)
Mikor érlelődött meg benned az a gondolat, hogy babát szeretnél?
2/24 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy ki mikor vállal gyereket. Ha te most találtad meg ehhez a párodat, akkor hajrá, jobb később, mint soha.
3/24 anonim válasza:
En nem vadolok senkit. Ha akkor jon ossze, akkor jon ossze. Az meg nem az a kor, hogy azon kellene aggodni, hogy nem tudod felnevelni.
4/24 anonim válasza:
Kapásból van 4 olyan barátnőm ismerősöm akik nagyon szeretnének babát, de nincs társ, partner akivel érdemes lenne családt alapítaniuk.Nem karrieristák, nem az utazgatások és a bulizások miatt tolódott el az életükben a gyermekvállalás.Én is 42 évesen szültem.Gyönyörű egészséges gyereket.
5/24 A kérdező kommentje:
Mióta az eszem tudom, gyerekete szeretnék. Sajnos tisztában vagyok vele, hogy egyre nehezebb ilyen korban megfelelő társat találni, mert nagyon nagy kompromisszumokat nem szeretnék kötni, az átlagtól jobb nőnek tartom magam (mások szerint is jó nő vagyok), így lett volna már jelentkező, csak nekik meg én nem akartam szülni, sajnos nem érték el azt a szintet.
2014. jún. 4. 15:45
6/24 anonim válasza:
1-es vagyok.
Akkor hajrá, és kívánom, hogy minél előbb bekopogtasson Hozzád az a bizonyos királyfi azon a fehér lovon, és megajándékozhasd őt sok kicsi utóddal. :)
7/24 anonim válasza:
Én fiatal anyuka vagyok, de eszembe nem jutna elítélni senkit, mert 40 felett szül! A kórházba a magam 22 évével én éreztem túl fiatalnak magam... Manapság a nők később szülnek, ez van! :)
8/24 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit,pedig fiatalon 24 évesen vállaltam gyereket.Azt viszont a legnagyobb hibának tartom mikor a nagy keresgélésben (ez sem jó,az sem üti meg a szintet) kicsúszik egy nő az időből,és család nélkül marad.Boldog családi életem van,de azt gondolom inkább egy tökéletlen kapcsolatba szüljek,mint hogy társtalanul,magányosan,gyerektelenül éljek.De nem vagyunk egyformák.
9/24 anonim válasza:
Vádolni egyáltalán nem vádolok senkit,mert nem érdekel. Az már egy másik dolog,hogy nem értek vele egyet...
10/24 anonim válasza:
Nem mint ahogy a fiatal anyákat sem. Teljesen természetes, hogy egy nő a klimaxig tud szülni és szül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!